Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Προσοχή "τσιμπάνε" οι απεγνωσμένοι άνθρωποι λόγω της επερχόμενης παγκόσμιας αγωνίας και ακούνε "προφητείες"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν θα πούμε πολλά, άλλα θα επισημάνουμε με πόνο καρδιάς τούτο:
Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας λόγω αυτών που συμβαίνουν πρωτόγνωρα διαβάζουν μανιωδώς τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας , πολλές φορές δίχως να έχουν ένα στοιχειώδες υπόβαθρο θεολογίας  δηλ. ότι ξέρανε και ότι μαθαίνουνε .
Αμέσως "τσίμπησαν" οι διεθνείς  επιτήδειοι και γέμισαν  με αναλύσεις , αλχημείες τα διεθνή ΜΜΕ και  μιλούν με  τα ίδια θέματα των προφητειών, αλλά με νεοποχιτικο μανδύα ώστε να εξυπηρετήσουν το σκότος και όχι το ΦΩΣ 
Τόσα χρόνια μάλιστα  δεν ασχολιόταν  με προφητείες και τις περιγελούσαν και τώρα που ζούμε τις προφητείες βγαίνουν και μνημονεύουν δικές τους προφητείες ίσα - ίσα για να απαξιώσουν τους Αγίους πατέρες 
 Τα διεθνή ΜΜΕ μιλούν για παγκόσμιο πόλεμο και καταστροφές που φέρνουν τους ανθρώπους σε απόγνωση .
Τσίμπησαν ευκαιρίες στις μέρες μας  μάγοι , μεντιουμ και άλλα φρούτα της παγκοσμιοποίησης ..σου λένε να πούμε και εμείς κάτι τις γιατί ξεκίνησαν αυτά να συμβαίνουν .
Όλα αυτά που " προφητεύουν" αυτοί είναι οι σκοτεινοί σχεδιασμοί που εκπονήθηκαν στα σκοτάδια για να καταδυναστεύσουν την ανθρωπότητα,  αλλά ήταν άτυχοι γιατί  αποκαλύφτηκαν από τους Προφήτες του Αγίου Θεού πριν χρόνια για να γίνουν μέχρις εκείνο το σημείο που θα ακολουθήσει μετά η θεραπεία της ανθρωπότητας βάσει του Θεϊκού Παιδαγωγικού Σχεδίου .
Το ότι ασχολούνται τόσοι με τις δικές τους "προφητείες" σημαίνει ότι τα " μεγάλα " μας κτυπούν την θύρα .

Άγιοι μας είπαν :"όσα είπε  ο Άγιος Παϊσιος και άλλοι Άγιοι της εκκλησίας μας θα γίνουν μέχρι κεραίας και στην κεραία βρίσκεται η μετάνοια και η αλήθεια , εκεί να επιμένεις παιδί μου" 
Τα λέμε αυτά με αυθόρμητη συγκίνηση γιατί όλοι κάνουμε λάθη και παρακαλούμε τον Άγιο Θεό να μας φωτίζει να μην κάνουμε μεγαλύτερα .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος  Βαρδάκας