Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

"η Αμερική έχει μια κόρη χήρα στην Μεσόγειο και την συνταξιοδοτεί"

Δεν μιλάμε παραβολικά γιατί η επικαιρότητα μας ξεπερνάει
"ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΕΝΣΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΣΟΝΟΥΠΩ " Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ "  Ο τουρκικός Τύπος πανηγυρίζει για τις εξελίξεις με τα F-16 από τις ΗΠΑ.
Η Sabah επικαλείται πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας ανέφεραν: «Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να σταλεί μια αίτηση σχετικά με το ζήτημα στο Κογκρέσο και να ξεκινήσουν επισήμως τα διαδικαστικά μέσω του Κογκρέσου. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την προσδοκία μας ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί θετικά».

Στην κίνηση Μπάιντεν για τα F-16 στην Τουρκία αναφέρθηκαν και οι New York Times, το Bloomberg αλλά και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης:

«Οι New York Times, μια από τις κορυφαίες εφημερίδες των ΗΠΑ, ανακοίνωσε αυτή την εξέλιξη στους αναγνώστες της με τίτλο ‘Ο Μπάιντεν προτρέπει το Κογκρέσο να εγκρίνει γρήγορα την πώληση F-16 στην Τουρκία’».
«Το Bloomberg έγραψε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν τηλεφώνησε στους βουλευτές του Κογκρέσου αφού η Τουρκία συμφώνησε να επιτρέψει στη Σουηδία να εισέλθει στο ΝΑΤΟ. Ζήτησε να εγκριθεί η πώληση 16 πολεμικών αεροσκαφών στην Τουρκία».