Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

"το ψωμί ψωμάκι δεν θα το πει μόνο η Ελλάδα, αλλά θα το πουν και πολλοί άλλοι"

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ 
ΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ .
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΣΕΙ ΨΩΜΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ .
ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΊΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΦΡΕΝΟ 
 " με την πείνα έρχεται μετάνοια και με την μετάνοια η σωτηρία και η Ελευθερία"
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΓΑΛΛΙΑ
"Αντιμέτωπος με την πρώτη σοβαρή κρίση μετά τον διορισμό του, ο Γκαμπριέλ Ατάλ αναμένεται να να συναντήσει τους αγρότες για να κάνει “συγκεκριμένες προτάσεις μέτρων απλούστευσης” με τον υπουργό Γεωργίας Μαρκ Φεσνό.

Σήμερα το πρωί ο αυτοκινητόδρομος A1, ένας σημαντικός οδικός άξονας που συνδέει το Παρίσι με τη βόρεια Ευρώπη, ήταν κλειστός στην κυκλοφορία από τρακτέρ και δεμάτια άχυρο σε δύο σημεία, προκαλώντας σημαντικές δυσκολίες" ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Επί ενάμιση περίπου μήνα οι αγρότες της Γερμανίας είναι στους δρόμους. Χθες ήταν ένα ακόμα αποκορύφωμα των αγροτικών κινητοποιήσεων με τη γνωστή πλέον εικόνα των τρακτέρ στους κεντρικούς δρόμους γερμανικών πόλεων και του Βερολίνου, όπου ολοκληρώνεται η ετήσια έκθεση αγροτικών προϊόντων «Πράσινη Εβδομάδα».
ΕΛΛΑΔΑ
Στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος του Ζάρκου, για περίπου μισή ώρα, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι αγρότες των Τρικάλων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη». ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ