Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

"μπορεί να λέει τώρα ο σύμβουλος του Πούτιν, ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει το 2024, αλλά εμείς το γνώριζαμε από τους Αγίους μας πολύ καιρό πριν" ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Έτος Παγκοσμίου Πολέμου θα είναι το 2024, προβλέπει ο σύμβουλος και μέντορας του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin
στο άρθρο του 
"Τα δύο κύματα, τα τέσσερα μέτωπα και ο... θάνατος του Δράκου δείχνουν ότι το 2024 θα ξεσπάσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος"
Βλ Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 
Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, φιλόσοφος και γεωπολιτικός αναλυτής Aleksandr Dugin σε άρθρο του στο Ria Novosti.
Υπάρχουν όμως και άλλες εξελίξεις ...
Ετοιμάζουν το πυρηνικό Πακιστάν να κτυπήσει τα πυρηνικά του Ιράν . Μάλιστα το τελευταίο ανακαλεί τον πρέσβυ του μετά τις χθεσινές αψιμαχίες μεταξύ των δύο χωρών. βλ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Όταν οι ΗΠΑ δηλώνουν επισήμως, ότι δεν επιθυμούν να διαθέσουν άλλα χρήματα στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας, όταν η παλαι δυνατή  Γερμανία ζει κοινωνικές αναταραχές ( φυσικά στην υπόλοιπη ΕΕ βράζουν ,αλλά δεν πετάχτηκε ακόμα το καπάκι) σημαίνει ότι το μίγμα των εξελίξεων γίνεται συγκρουσιακό στο έπακρον .
"Rabobank: Οι Houthi βάζουν μπουρλότο στην παγκόσμια οικονομία - Η Ερυθρά Θάλασσα φέρνει πληθωρισμό σοκ και... χάος"
Η παρεμπόδιση της ναυσιπλοΐας που τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ την διαφημίζουν ως απαρχή δυσμενών οικονομικών εξελίξεων παγκοσμίως είναι η αφορμή και η αιτία με επίκεντρο τα όσα γίνονται στην Γάζα να γίνει μια  θρυαλλίδα ευκαιρίας να φύγει ο πόλεμος από την Ουκρανία μέσω Μαύρης Θαλάσσης , Στενών , Αιγαίου και Αν . Μεσογείου και να επεκταθεί στην Μέση. Ανατολή σε πρώτη φάση που κείται μακριά από τις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης που έχει βάλλει στόχο η Ρωσία.
Ναι , πολλές άγιες ψυχές ειδοποίησαν ,ότι το έτος αυτό θα ζήσει τον Μεγάλο Πόλεμο έτσι όπως και δεν τον ξαναείδαμε.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας