Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

η πλέον συγκλονιστική εξέλιξη .." η Τουρκία ανοίγει τα Στενά για να μπουν και να παραμείνουν επί μακρόν πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ μέσα στην Μαύρη Θάλασσα;"

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για προφητείες γιατί ήδη τις διαβάζουμε στα ΜΜΕ .
Από βήμα - βήμα που πηγαίναμε τώρα τρέχουμε με 1000 για τα περαιτέρω .
Την στιγμή που η Ρωσική στρατιωτική μηχανή συνθλίβει ότι βρίσκει μπροστά της στην Ουκρανία και ετοιμάζεται να καταλάβει την Οδησσό και έτσι να κάνει την δεύτερη περίκλειστο κράτος.
Και με την ιδέα αυτή το ΝΑΤΟ τρελαίνεται και αυτό το κατάλαβαν οι Τούρκοι και παζαρεύουν ( μάλλον συμφώνησαν με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ πριν λίγα 24ωρα ) .
Τι συμφώνησαν :" ανοίγουμε τα Στενά για να μπούνε πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ , τα λένε μάλιστα  ναρκαλιευτικά και να μείνουν όσο θέλουν στην Μαύρη Θάλασσα, αρκεί να μας δώσετε τα F16"
Με λίγα λόγια η Τουρκία πέτυχε στην πράξη και η Ελλάδα " πέτυχε στα λόγια " 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ την επίκαιρη ανταπόκριση 

"Τουρκία: Βήμα πίσω από τη Σύμβαση του Μοντρέ για να πάρει τα F-16 από ΗΠΑ;"
Της Μαρίας Ζαχαράκη Ανταποκρίτρια στην Τουρκία 
ΠΗΓΗ

Τι μεταδίδει το Newsweek Romania
Την Πέμπτη θα υπογραφεί στην Κωνσταντινούπολη το Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ των κυβερνήσεων της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας για τη σύσταση της Ομάδας Αντιμετώπισης Θαλάσσιων Ναρκών.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Υποστηρίζεται ότι η Τουρκία θα επιτρέψει στις χώρες του ΝΑΤΟ να εισέλθουν στη Μαύρη Θάλασσα για διεξαγωγή επιχειρήσεων εκκαθάρισης ναρκών και διασφάλισης της ασφάλειας των θαλάσσιων οδών κι ότι έδωσε αυτή την άδεια στο πλαίσιο των μακροχρόνιων διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ για την πώληση και τον εκσυγχρονισμό των μαχητικών αεροσκαφών F-16.
Το Newsweek Romania με τίτλο «Η Τουρκία παραδίδεται στον πόλεμο στη Μαύρη Θάλασσα» υποστηρίζει ότι η Τουρκία, η οποία είχε αντιταχθεί στη συμμετοχή χωρών του ΝΑΤΟ στις σχετικές επιχειρήσεις στη Μαύρη Θάλασσα, άλλαξε τη θέση της και επιτρέπει πλέον τη διέλευση από τα Στενά άλλων μελών του ΝΑΤΟ εκτός της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.
Τα πλοία των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούν να περάσουν για επιχειρήσεις και ο λόγος για την αλλαγή στάσης είναι τα F-16. ...
Περισσότερα στο https://www.ethnos.gr/