Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

ΟΗΕ: Ένα απέραντο νεκροταφείο παιδιών η Λωρίδα της Γάζας ( μας θυμίζει την σφαγή των νηπίων τα Χριστούγεννα ; τι έπαθες ανθρωπότητα;)


(κατεβάσαμε  τις φώτο και βάλαμε τον Γολγοθά γιατί είναι δυνατή γροθιά και δεν μπορείτε να τις αντέξετε, αλλά οι σκοτεινές δυνάμεις  σε όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές αντέχουν να τα κάνουν και συνεχίζουν ακάθεκτοι δίχως έλεος ..γεμίζουν όμως το ποτήρι της Θεϊκής Οργής για αυτό από εκεί θα ξεκινήσει μεγάλο κακό - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας)
Διαβάζουμε:
Οι παλαιστινιακές υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά πλήγματα ξεπέρασε τους 10.000.
Σε νεκροταφείο παιδιών τείνει να εξελιχθεί η Γάζα, σύμφωνα με όσα δήλωσε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Antonio Guterres… απευθύνοντας για άλλη μία φορά δραματική έκκληση για κατάπαυση πυρός στον παλαιστινιακό θύλακα.
Οι δε παλαιστινιακές υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά πλήγματα ξεπέρασε τις 10.000.
Ωστόσο, τόσο το Ισραήλ όσο και οι μαχητές της Hamas που ελέγχουν τη Γάζα δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τηρήσουν μια κατάπαυση πυρός – έστω και για ανθρωπιστικούς λόγους.
Από τη μεριά του, οι Ισραηλινές αρχές αναφέρουν πως για να υπάρξει εκεχειρία θα πρέπει να απελευθερωθούν οι όμηροι τους οποίους έχει αιχμαλωτίσει η Hamas.


ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Κατάρ: Επικρίνει τους ισχυρισμούς του Ισραήλ ότι υπάρχει τούνελ της Χαμάς κάτω από νοσοκομείο της Γάζας
«Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στόχευση μη στρατιωτικών υποδομών», λεεί το Κατάρ - Το νοσοκομείο Σέιχ Χαμάντ χρηματοδοτείται από τη Ντόχα

Oι Ισραηλινοί ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν το νοσοκομείο Αλ Σίφα στην Γάζα και μετά να επιτεθούν με χερσαίες δυνάμεις
Ισραηλινά μαχητικά ρίχνουν φωτοβολίδες στο νοσοκομείο - «Εκεί βρίσκεται το κέντρο επιχειρήσεων της Χαμάς» - «Θα μπούμε και ας υπάρξουν πτώματα αμάχων» λέει ο πρώην επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Γιόρα Άιλαντ