Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

πάει πάει πάει στο Σουέζ πάει

η Αίγυπτος το μυρίστηκε, ότι υπάρχει σχέδιο να μετακομίσει όλη η λωρίδα της Γάζας στο ΣΙΝΑ, μιλάμε για 2.5 εκατομμύρια κόσμος και δηλώνει πόλεμο μέχρι εσχάτων.
Όπως πάει το πράγμα θα μετακινηθεί η εμπόλεμη κατάσταση προς την διώρυγα  του Σουέζ και τότε... το είπαν οι άγιοι πατέρες "κατεβαίνει ο Ρώσος και φτάνει τροχάδην εκεί "

Διαβάζουμε:
Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Μουσταφά Μαντμπουλί λέει ότι «η χώρα είναι έτοιμη να θυσιάσει εκατομμύρια ζωές» για να υπερασπιστεί την εδαφική της ακεραιότητα
Στο μεταξύ, έγγραφο που φέρεται να συνέταξε το υπουργείο Πληροφοριών του Ισραήλ συνιστά τη μετακίνηση του άμαχου πληθυσμού της Γάζας στη χερσόνησο του Σινά της Αιγύπτου ως λύση για τη Λωρίδα της Γάζας, αφού επιτευχθεί ο στόχος της ανατροπής των ηγετών της Χαμάς, όπως μεταδίδουν οι Times of Israel.
«Εμείς οι Αιγύπτιοι είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε εκατομμύρια ζωές για να μην πλησιάσει κανείς έναν κόκκο άμμου. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαντμπουλί, προσθέτοντας ότι «το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων είναι πολύ προετοιμασμένο να εκτελέσει οποιαδήποτε αποστολή τους έχει ανατεθεί προκειμένου να προστατεύσει την εθνική ασφάλεια της Αιγύπτου στη βορειοανατολική στρατηγική κατεύθυνση».