Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Η φράση που έγινε Viral « ο ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ»


Την ακούσαμε και μεταφέραμε   αυτή την φράση από σεβαστό   Γέροντα πριν δυο χρόνια και εντυπώθηκε σε καρδίες Ορθόδοξες και  Ελληνόψυχες για να στερεωθούν στην υπομονή και την καρτερία, επειδή όλα κανονίζονται άνωθεν δια της Θείας Πρόνοιας που Οικονομεί ακόμη και τις πορείες ολόκληρων Εθνών.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Λίγα πράγματα αδελφοί για να μην πολυλογούμε την ώρα που ξεκινά η μπόρα.
Όλα κινούνται μέσα στο μεγάλο παιδαγωγικό σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που απεργάζεται την ουσιαστική μετάνοια και σωτηρία του καθενός μας.
Μαζί με την παραπάνω φράση, ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ, ακούσαμε και τούτο « η  Ένθρονη ΠΑΝΑΓΙΑ στην  Πλατυτέρα  μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θέλει θυμίαμα και ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και θα γίνει γιατί είναι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ της Υπεραγίας Θεοτόκου»
Ας πούμε ότι τα παραπάνω είναι απλώς λόγια ενός θρησκευτικού και εθνικού συναισθηματισμού, όμως δεν είναι , καθότι  τα γεγονότα που σκάζουν  μπροστά μας άλλα δείχνουν, έστω και αν τα παρασκήνια προσπαθούν να κρύψουν δολίως τα δαιμονικά τεχνάσματα.
Το πρόβλημα είναι  ουσιαστικό δικό μας διότι λείπει η διάκριση και πλεονάζει ο χλευασμός και η κατάκριση.
Σας μεταφέρουμε τελευταία  λόγια Πατέρων, ώστε  να τα αξιολογήσετε ή να τα απορρίψετε:
« πριν δέκα χρόνια με την είσοδο  μας στα μνημόνια ο κόσμος ήταν περισσότερο προβληματισμένος απ ότι σήμερα.
Σήμερα αυτό το δράμα έγινε καθημερινότητα , έγινε συνήθεια, έγινε τρόπος ζωής μαζί με την οργιώδη αμαρτία  που τα  αποδέχτηκαν οι άνθρωποι και είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί τους. Για αυτό και τώρα θα επέμβει ο ΟΥΡΑΝΟΣ εκτάκτως καθότι η σκοτοδίνη έγινε βίωμα.»
« η ζημιά που θα επιτρέψει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για παιδαγωγικούς λόγους να πάθουμε θα είναι μικρότερη από αυτό που σχεδιάζουν να  κάνουν οι εχθροί μας δηλ. να κάνουν την Ελλάδα μας μισή της μισής»
« να μην στενοχωρείστε, όταν έχετε μιλήσει και προειδοποιήσει και δεν σας άκουσαν, γιατί τώρα θα ακούσουν την βροντή από τον Ουρανό και θα λυγίσουν τα πόδια τους από τον φόβο»
« εισερχόμαστε σε ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και Εθνική Αγρυπνία. Η πείνα και οι ανέχειες θα μας αλλοιώσουν πνευματικά. Η Εθνική Μετάνοια  θα φέρει όλα τα άλλα για τα οποία μας προειδοποίησαν οι Πατέρες μας.
Η ατομική μετάνοια του καθενός δεν μπορεί να ευαρεστήσει τον Ουρανό γιατί χρειάζεται συνολική μετάνοια.
-Πως θα γίνει αυτή Γέροντα;
-Άρχισε να ρίχνει ήδη  χαλάζι φονικό δεν το ακούς , παιδί μου;
-ΜΗΝ ΑΠΟΚΆΜΕΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ – ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ που θα χαρούν πολλοί»
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας