Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Που θα είναι οι Αμερικάνοι όταν τροχάδην θα κατεβαίνουν οι Ρώσοι μέσω τουρκίας στην Παλαιστίνη και το Σουέζ;


Πως θα στραβώσει το σχέδιο των αντίχριστών και θα αναδειχθεί το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ;
« Γήπεδο η Παλαιστίνη – τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Πάμε ένα στάδιο επικείμενων ως φαίνεται εξελίξεων πιο πέρα γιατί η Συρία σέρνει την ανθρωπότητα σε μεγάλες περιπέτειες.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τρέχει το  ανθρώπινο σχέδιο που είναι  « θα βάλουν τον τούρκο να τελειώσει τον Έλληνα , μετά τον Ρώσο να διαλύσει τον τούρκο και να εμπλακεί σε ατέλειωτες αναμετρήσεις και μετά να κάνουν τον δικό τους ηγέτη ( πλανητάρχη)»
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι ενοχλητική και ο συνειδητοποιήμενος Ορθόδοξος Πιστός είναι επικίνδυνος για να τελεσφορήσει το σχέδιο της ανομίας.
Για αυτό βολεύει στους αντίχριστους το ΣΧΙΣΜΑ μέσα στην Ορθοδοξία και   η ψηφιακή απομύρωση του κάθε Πιστού  από το ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ. 
Πάμε λοιπόν να δούμε τι παίζει στα αρρωστημένα μυαλά τους.
Η τελευταία πράξη των τούρκων μέσα στην ιστορική διαδρομή του θα είναι η καθ’ υπόδειξη τρίτων σφοδρή επίθεση τους εναντίον της Ελλάδος με πολλές δικαιολογίες( προσφυγικό- αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών, αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης , ενεργειακά και άλλα πολλά)
 Η τουρκία εμπλεκόμενη με εμάς ενώ έχει ήδη ανοικτά μέτωπα με την Συρία και τους Κούρδους αποσταθεροποιείται σύντομα γιατί είναι ήδη ασθενής και το ξέρει ( εσωτερικό μέτωπο με τους κούρδους στην τουρκία και άλλες εθνότητες και ομάδες)
Για να μπορέσει η τουρκία να βρει ερείσματα εκείνες τις κρίσιμες ώρες της ανεξάρτητα αν είναι ο Ερντογάν στα πράγματα ή όχι  θα αλλάξει εξωτερική στρατηγική μέσα σε ελάχιστο χρόνο ( είναι πολύ εύκολο  για αυτήν, το βλέπουμε ήδη)
Οι Ρώσοι στρατηγοί δεν είναι επιχειρηματίες, όπως ο Πούτιν και η παρέα του Ρώσοι μεγιστάνες. Πάντα διατηρούν τα ίδια ιστορικά συναισθήματα από τις εποχές των ρωσοτουρκικών πολέμων.
Η κάθοδος των Ρώσων από την Μαύρη Θάλασσα στην Λευκή θάλασσα ( ΑΙΓΑΙΟ ) είναι ήδη δεδομένη από το σημερινό μπέρδεμα και το ξεπούλημα που υπάρχει μεταξύ των σημερινών ισχυρών κυβερνήσεων (ΝΑΤΟ- Ρωσία – ΕΕ- Κίνα)
Συνέχεια κάθονται στο τραπέζι αλλά δεν τα βρίσκουν ,όπως λέει και ο Πατρο- Κοσμάς
Η απογυμνωμένη  Ελλάδα από την μνημονιακή καταδυνάστευση τόσων χρόνων είναι ο αδύναμος κρίκος ( το λένε τώρα ευθαρσώς όλοι που μας έφεραν τα μνημόνια) και η πατρίδα μας έτσι είναι το ΔΟΛΩΜΑ για την πραγματοποίηση ευρύτερων σχεδιασμών στην περιοχή μας.)
Όλοι λαμβάνουν  τις καλύτερες θέσεις αλλά για μετά το επικείμενο  ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενώ δεν γνωρίζουν ότι ο πνευματικός νόμος της απανθρωπιάς τους θα τους αφανίσει.
Οι Αμερικάνοι αποχωρούν γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι έρχεται. Σαν λένε ας βγάλουν τα μάτια τους και στο τέλος των πολεμικών αναμετρήσεων θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες ως ηγέτιδα δύναμη. Δοκιμασμένη συνταγή από τον Β΄ΠΠ.  

 « Ο στρατός του Άσαντ αντικατέστησε τους Αμερικανούς στρατιώτες και η Ρωσία τις ΗΠΑ στη Συρία!»https://www.militaire.gr/o-stratos-toy-asant-antikatestise-toys-amerikanoys-stratiotes-kai-i-rosia-tis-ipa-sti-

« Συρία: Στις βάσεις των ΗΠΑ εγκαταστάθηκαν οι δυνάμεις του Άσαντ – Περιπολούν οι Ρώσοι»

« Στραπάτσο για τις ΗΠΑ στη Συρία: Ρώσοι βγάζουν selfie σε βάση που εγκατέλειψαν οι Αμερικανοί άρον-άρον»
Που να γνωρίζουν οι Αμερικανοί ότι καλά κάνουν και αποχωρούν γιατί θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες στο εσωτερικό τους.
Μας προόρρησαν ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ( ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, Γέροντας Αμβρόσιος , Παπά – Γιάννης Καλαίδης)  ότι θα πάθουν πολλά ( γεωλογικά, γεωπολιτικά , οικονομικά μέσα στην ίδια τους την χώρα σε Βαθμό ασύλληπτο, ευχόμενοι εμείς να μην χαθούν αθώες ζωές, αλλά ο δικαιοκρίτης πνευματικός νόμος γνωρίζει καλύτερα.)
Και όλα αυτά θα συμβαίνουν όταν οι Ρώσοι θα κατεβαίνουν τροχάνδην για να ελέγξουν δυο κρίσιμα σημεία , τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου και την διώρυγα του Σουέζ.
Ήδη οι Αμερικανοί αποχωρούν από τις χερσαίες επιχειρήσεις και μένουν πάνω στα αεροπλανοφόρα τους.
Την ώρα που γράφαμε το παραπάνω δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα με ένα μήνυμα.
Μπορεί να είναι παράξενο αλλά δένει με ότι συμβαίνει τις μέρες μας .
Παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε ασκητή και του είπε:
« ο Ερτνογάν πολύ σύντομα φεύγει από τα πράγματα, να ετοιμαστείτε σε όλα»
Δεν υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες , απλώς κρατήστε το και βλέπομε.
Ένα είναι όμως το γεγονός ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ τρέχει με ταχύτητα  την Συρία και όλα όσα θα φέρει η Συρία ( ΑΙΓΑΙΟ- Κύπρο- Ιράν )  για να παρακάμψει με την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ την ψηφιακή απομύρωση μας και το ΣΧΙΣΜΑ . Το τελευταίο είναι το χειρότερο όλων.( βλέπετε τι γίνετε και που πάει το πράγμα)

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας ( κατάκοπος για εσάς που πονάτε και προσεύχεστε , υπόχρεος εσαεί για ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα)