Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Το πρόσχημα είναι η Συρία και το λουκούμι είναι το ΑΙΓΑΙΟ και η Κύπρος. Άντε μωρή αλεπού πήδα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος;


Φώτο: περιμένοντας τον τούρκο
Τι Προφητείες, τι εξελίξεις; όλα έγιναν το ίδιο.
Ανοίξτε τα μάτια , εισήλθαμε σε τρομαχτικά γεγονότα που μας ακουμπούν.
Από εδώ και πέρα θα τρέχουν όλα  και δεν θα τα  φτάνουν.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Σταχυολογούμε από διάφορες πηγές - διεθνή ΜΜΕ πληροφορίες και εκθέτουμε πράγματα που δεν θέλουν να μας πουν.
Τις ώρες που ο κύριος Πομπέο, κορυφαίος υπουργός  έκανε δηλώσεις στην Αθήνα και έδινε εξηγήσεις, το τι θα κάνουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση που οι τούρκοι αποβιβαστούν σε Ελληνικό νησί ( ΦΕΥ) , ο Αμερικάνος πρόεδρος έδινε το ΟΚ στον Ερντογάν να ενεργήσει μόνος του στην Βόρεια Συρία για να φτιάξει μια ουδέτερη ζώνη.
Άραγε μέσα σε αυτό το ΟΚ ήταν και το αντίστοιχο για το τρύπημα που θα γίνει  ή γίνεται αυτή την ώρα που γράφουμε στο οικόπεδο 7 της Κυπριακής ΑΟΖ;
Δίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ την άδεια στον τούρκο να εκδιώξει ανατολικά του Ευφράτη τις κουρδικές δυνάμεις  πολιτοφυλακής τις οποίες πριν λίγες μέρες τις παρέδωσε φορτία με βαρύ στρατιωτικό οπλισμό.
Ταυτόχρονα ο πρόεδρος Τραμπ θέτει το εξής ερώτημα στους Ευρωπαίους εταίρους.
« σε στρατόπεδα συγκέντρωσης έχουμε χιλιάδες Ευρωπαίους τρομοκράτες τζιχαντιστές , ελάτε να τους πάρετε , δεν μπορούμε να επιβαρυνθούμε εμείς με το κόστος της φύλαξης τους»
Φυσικά οι Ευρωπαίοι αρνιούνται και ο τούρκος που σε λίγες ώρες θα βρεθεί έξω από τα στρατόπεδα αυτά τρίβει τα χέρια του γιατί θα συναντήσει τους παλαιούς συνεργάτες του για να τους χρησιμοποιήσει σε όλα τα μέτωπα που πρόκειται να ανοίξει( βλ. και αυτό του ΑΙΓΑΙΟΥ)
Και οι Ρώσοι στο πλευρό των τούρκων, όποτε οι κούρδοι φαίνονται ολομόναχοι .
Είναι όμως;
Το Ισραήλ δεν μίλησε ακόμα.
Στήνεται η μεγαλύτερη παγίδα όλων των εποχών.
Αυτός που θα πέσει μέσα στην παγίδα είναι γνώριμος στον ΟΥΡΑΝΌ εδώ και χρόνια, αλλά το δόλωμα  είμεθα εμείς.
Σε λίγες μέρες μόλις ο τούρκος βαλτώσει θα θελήσει να ξεβαλτώσει προς τα δυτικά. Είναι το άλλο το μέτωπο που του ετοιμάζουν ( ΑΙΓΑΙΟ- Κύπρο) .
Μετά και από αυτό υπάρχουν ακόμα δυο μέτωπα υπό άνοιγμα. Ένα στο εσωτερικό της τουρκίας με τους Κούρδους και τις άλλες μειονότητες στην επικράτεια της χώρας.
Και ένα άλλο μέτωπο που έρχεται με το κρύο του χειμώνα από την Μαύρη θάλασσα. Αυτό θα είναι και το τελευταίο μέτωπο που θα σχετίζεται με τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου.
Τελικά όταν έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, ότι η τουρκία μοιάζει με αλεπού που κάνει εξυπνάδες και πηδάει στα τέσσερα για αυτό και έτσι θα πιαστεί από τις δαγκάνες, είχε κυριολεκτικά μεγάλο δίκαιο.
Τα τέσσερα πόδια της τουρκικής αλεπούς από την οποία θα την πιάσουν είναι τα τέσσερα μέτωπα που θα ανοιχτούν.
Μάλιστα ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός επεσήμανε ότι θα ερεθίσουν την τουρκία. Και αυτό σήμερα πρόκειται να κάνουν.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ- ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΥΠΡΟ

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας