Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ενώ στη ΣΥΡΙΑ στήνουν δόκανα στο ΑΙΓΑΙΟ έστησαν πανηγύρι.


Ο ένας παγιδεύει τον άλλον , έστω και αν κατ επίφαση τον θεωρεί σύμμαχο του. Μάλιστα η διαστροφή της αμαρτίας που επικρατεί  εξόρισε  την κοινή λογική στα κράτη και στους ανθρώπους.
Βγαίνουν πολλοί  « πνευματικοί φωστήρες»  και μας προειδοποιούν : « μην πιστεύεται στις προφητείες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο» και θα συμφωνούσαμε μαζί τους αν τις προφητείες δεν τις βιώναμε σήμερα ως γεγονότα.
Σε τι χάλια φτάσαμε ;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Στην ΣΥΡΙΑ έχουν στηθεί μεγάλα δόκανα για το γνωστό κομπλεξικό της περιοχής που θέλουν να τελειώνουν μαζί του.
Η Ρωσία στέλνει στρατό και άρματα και τα βαφτίζει στρατονομία.
« Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στέλνει δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα στη Συρία .Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα τύπου Tigr και Tayfun-U παραδόθηκαν στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ στη Συρία για τη στρατιωτική αστυνομία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση μεταφορικά αεροσκάφη IL-76 φόρτωσαν τεθωρακισμένα οχήματα από στρατόπεδα των περιοχών Ροστόφ και Κρασνοντάρ με σκοπό να τα παραδώσουν στη ρωσική στρατιωτική αστυνομία που θα ενεργεί ελέγχους στα συρο-τουρκικά σύνορα.
Οι αποστολές του εξοπλισμού προς τους 300 Ρώσους στρατιώτες που θα συμμετέχουν αποσκοπεί στη διασφάλιση των αυτόχθονων πληθυσμών της συνοριακής ζώνης στην επικράτεια της Συρίας.
Τα τεθωρακισμένα οχήματα έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης όπλων στο εξωτερικό μέρος τους και είναι εφοδιασμένα με διάφορα συστήματα πληροφόρησης, όπως σημειώνεται.» tr.sputniknews.com
The Hellenic Information Team Οκτώβριος 27, 2019. 20:11

Το ίδιο κάνουν οι Αμερικάνοι με τρόπο τους.
« Ο Λευκός Οίκος εξετάζει επί του παρόντος την αποχώρηση περίπου 500 Αμερικανών στρατιωτών στη βορειοανατολική Συρία και την αποστολή δεκάδων αρμάτων μάχης και άλλου εξοπλισμού, κυρίως για τη φύλαξη των πετρελαιοπηγών, όπως δημοσίευσε η Wall Street Journal την Πέμπτη.»
Όλα αυτά γιατί « ο  Αντικειμενικός στόχος της Άγκυρας ήταν τα πετρέλαια της Deir Ezzor: Πώς Ρωσία & ΗΠΑ ακύρωσαν εγκαίρως το σχέδιο Ερντογάν»
« Ήταν η ζώνη ασφαλείας αλλά τα πετρέλαια της Deir Ezzor και σε άλλα σημεία της Βόρειας Συρίας και για αυτό η Άγκυρα ήθελε την κατάληψη της Ράκα.
Μόνο που αυτό έπρεπε να γίνει «αθόρυβα», δηλαδή όταν Αμερικανοί και Ρώσοι θα το καταλάβαιναν θα ήταν ήδη αργά καθώς οι Τούρκοι θα είχαν μπει στην Ράκα. Στόχος των Τούρκων ήταν να επικεντρώσουν την επικοινωνιακή τους τακτική στην δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» κάτι που το πέτυχαν εν πολλοίς να το πιστέψει το σύνολο των ΜΜΕ.
Ήταν εκ των αντικειμενικών στόχων της Άγκυρας αλλά όχι ο απώτερος.
Ακόμα και στην «ζώνη ασφαλείας» υπάρχει πετρέλαιο.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, πετρελαιοπηγές υπάρχουν στην περιοχή Καμισλί, η οποία εξαιρέθηκε από τη ζώνη ασφαλείας που θα ελέγχει η Τουρκία στη συμφωνία με τη Ρωσία.»  https://www.sigmalive.com/news/international/594065/ta-petrelaia-pou-diekdikoun-oi-hpa-sti-syria-kai-o-apokleismos-tis-tourkias

Στην Συρία στήνουν δόκανα και στο ΑΙΓΑΙΟ έστησαν πανηγύρι και  δολώματα για άλλα δόκανα.

Ήδη οι τούρκοι τσιμπολογούν από το τυράκι της έντεχνης γεωπολιτικής  φάκας που στήθηκε από τους κοσμοκράτορες εις βάρος της αλλά και εις βάρος μας.
Μια κατατοπιστική έρευνα από το militaire.gr
« Είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ακόμη και σε ποια τουρκική τράπεζα γίνονται οδηγούνται πρόσφυγες και μετανάστες για να καταθέσουν τα χρήματα που τους ζητούν οι δουλέμποροι. Οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται έχουν ασυλία στην Τουρκία ή αποτελούν “βραχίονα” των αρχών.
Οι πληροφορίες που έχουν οι ελληνικές αρχές είναι πρόσφατες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν:
•Υπολογίζεται ότι πριν ξεκινήσει η εισβολή των Τούρκων στη Συρία, υπήρχαν ήδη πάνω από 30.000 Σύριοι πρόσφυγες που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι προέρχονταν από την περιοχή του Ιντλίμπ.
•Με την απόλυτη κάλυψη των τουρκικών αρχών οι 30.000 Σύριοι πέρασαν από το Ιντλίμπ στη Σμύρνη, μέσα σε λίγες ημέρες! Υπήρξαν ημέρες το τελευταίο διάστημα που διαπιστώθηκε μετακίνηση 5.000 προσφύγων προς τη Σμύρνη.
•Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αυτή τη στιγμή το σύνολο των 30.000 ,αναμένει την μετάβαση του σε Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο.
•Οι πληρωμές των ποσών στα κυκλώματα διακίνησης γίνονται με μετρητά σε τράπεζα η οποία είναι πασίγνωστη και στην Ελλάδα, λόγω της δραστηριοποίησής της και στη χώρα μας!
•Μετά από την πληρωμή πρόσφυγες και μετανάστες ομαδοποιούνται σε “μικτές ομάδες” των 50 ατόμων. Αναμένουν την “αποστολή” διαμένοντας είτε σε ξενοδοχεία ,είτε σε σκηνές σε περιοχή των μικρασιατικών παραλίων η οποία βρίσκεται απέναντι από θέρετρο της Λέσβου. Η περιοχή κατονομάζεται στο ενημερωτικό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών.
•Ιδιαίτερη σημασία για το πως αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι το ζήτημα , είναι το γεγονός ότι ακόμη κι αν τουρκική ακταιωρός συλλάβει τους μετανάστες-πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του πλου τους εντός τουρκικών χωρικών υδάτων, αμέσως μετά η τουρκική ακτοφυλακή τους αφήνει ελεύθερους!
Ο τιμοκατάλογος!
Τι πληρώνει ο κάθε μετανάστης -πρόσφυγας για να περάσει σε ελληνικά νησιά;
Ο τιμοκατάλογος έχει ως εξής:
•Λέσβος με φουσκωτό 1000 ευρώ
•Σάμος με φουσκωτό 1000 ευρώ
•Χίος με φουσκωτό 1100 ευρώ
•Φαρμακονήσι με φουσκωτό 1100 ευρώ
•Πλους με ταχύπλοο σκάφος προς όλα τα νησιά 1300 ευρώ.
•Κως με τζετ σκι 1500 ευρώ
•Με τουριστικό γιοτ για όλα τα νησιά 2200 ευρώ
•Με γιοτ…πολυτελείας για όλα τα νησιά 3.000 ευρώ!
Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν οι τουρκικές αρχές; Σαφώς ναι. Δεν τα γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι; Οπωσδήποτε. Επειδή όμως μονίμως αντιμετωπίζουν το θέμα “κοιτώντας αλλού”, η Ελλάδα θα πρέπει να προωθήσει όλα αυτά τα στοιχεία εκεί που πρέπει, ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον ενισχυμένη και κυρίως ουσιαστική βοήθεια από τους Ευρωπαίους εταίρους. Εναλλακτικά αν όλοι επιμείνουν να κάνουν “τον Γερμανό”, ας δημοσιοποιήσει τα στοιχεία.»
Και τίθεται το ερώτημα αν το δικαίωμα να εκβιάζει η τουρκία το έλαβε μόνη της ή το πήρε με την ανοχή των κοσμοκρατόρων του πλανήτη;

« Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί το αίσθημα των Ελλήνων ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, καθώς μετά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο έβγαλε και προκλητική ΝΟΤΑΜ, με την οποία «διορθώνει» αυτή της Ελλάδας και διαμαρτύρεται πως η Ελλάδα παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης...
Την ίδια συνθήκη δηλαδή που ο Ρ.Τ.Ερντογάν κάθε 2 μέρες διακηρύττει πως θα... καταργήσει.
Η Άγκυρα θυμάται η Συνθήκη της Λωζάνης όποτε τη συμφέρει καθώς, με την ΝΟΤΑΜ A6075/19 αμφισβητεί το κυριαρχικό δικαίωμα της Αθήνας στο να πραγματοποιήσει μεταξύ 5 και 7 Νοεμβρίου άσκηση βόρεια της Σαμοθράκης.
Η Τουρκία επαναφέρει τον πάγιο ισχυρισμό της πως σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης και άλλες συνθήκες η Σαμοθράκη δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε κανένα στρατιωτικό σενάριο και άσκηση καθώς μαζί με άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι αποστρατικοποιημένα.
Φυσικά η Άγκυρα το κάνει αυτό γιατί θέλει να δείξει πως ούτε η Ελλάδα σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης και να υποστηρίξει το επιχείρημά της πως η συνθήκη θέλει «επικαιροποίηση».
Αν οι πνευματικοί φωστήρες που δεν παραδέχονται τις προφητείες ως την κάτωθι τότε έχουν πρόβλημα ή προσπαθούν να  δημιουργήσουν πρόβλημα , όμως ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα καθαρίσει σύντομα τα πράγματα.
ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ
« Ένας αγιορείτης μοναχός μας μετέφερε τα εξής λόγια του Γέροντος Παϊσίου : ‘Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού . Όλο πονηριές κάνει . Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν , αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια , και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα . Αυτό θα πάθει και η Τουρκία .»
Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994,τόμος 1, Σελ 66 από το βιβλίο: «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» – ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΊΤΗΣ (1924-1994) – ΤΟΜΟΣ 1 Επιμέλεια :ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥhttps://simeiakairwn.wordpress.com/2016/07/17/%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BD/


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ σύμφωνα με τα παραπάνω;
Θα αρχίσει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια , και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα . Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.
Η επόμενη παγίδα για την αλεπού στήθηκε στο ΑΙΓΑΙΟ , στην Κύπρο και στα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου ( Μαύρη θάλασσα) αλλά θα την πληρώσουμε εμείς ( μέσα σε εισαγωγικά) για να επιτευχθούν οι σχεδιασμοί της διάλυσης της τουρκίας .
Όλα τα είπαν οι ΑΓΙΟΙ , αυτά ζούμε και μάλιστα σε σκληρές εκδοχές αυτών που έρχονται. Το προσφυγικό , οι καθημερινές παραβιάσεις των τούρκων , οι απειλές και οι NAYTEX δείχνουν αυτό που έρχεται.
« Να το ξέρεις όλα θα γίνουν πολύ ξαφνικά , δεν θα το πιστεύουμε ότι πιαστήκαμε σε πόλεμο με την τουρκία» μας το επανέλαβαν πολλοί πνευματικοί γέροντες .ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας