Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ποτέ θα τον αλλάξουν αφού ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 
Βόμβα από Wall Street Journal για την κατάσταση του Biden - Πίσω από κλειστές πόρτες ... δείχνει σημάδια κατάρρευσης, εκτίθεται...
Στοιχεία - βόμβα σχετικά με τη διανοητική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, αλλά και σχετικά με την ανησυχία που φουντώνει ολοένα περισσότερο μεταξύ των στενών του συνεργατών του, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα εκτενές ρεπορτάζ της Wall Street Journal.
Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα:
«Όταν ο πρόεδρος Biden συναντήθηκε με τους ηγέτες του Κογκρέσου στη Δυτική Πτέρυγα τον Ιανουάριο για να διαπραγματευτεί μια συμφωνία χρηματοδότησης της Ουκρανίας, μιλούσε τόσο σιγά μερικές φορές που ορισμένοι συμμετέχοντες δυσκολεύονταν να τον ακούσουν, σύμφωνα με πέντε άτομα που είχαν ενημέρωση των όσων διημείφθησαν στην συνάντηση. Διάβαζε από σημειώσεις για να πει τα πιο προφανή πράγματα, έκανε παύσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα και μερικές φορές έκλεινε τα μάτια του για τόσο πολύ ώρα που κάποιοι στην αίθουσα αναρωτιούνταν αν είχε ... καταρρεύσει ολοκληρωτικά».
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει, αλλά δεν θα είναι όπως όλοι νομίζουν

Την περασμένη εβδομάδα, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, έκανε την ακόλουθη δήλωση όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης σχετικά με την κλιμάκωση της σύγκρουσης: «Οι κίνδυνοι είναι πολύ σημαντικοί […] Ο κίνδυνος είναι σοβαρός, πραγματικός» δήλωσε. «Υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες ο πόλεμος να μετατραπεί σε κάτι μεγαλύτερο» πρόσθεσε.
Περισσότερα στο https://www.in.gr/