Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ο Αli μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες του μυαλού μας

 


Αφού τα πάντα δουλεύουν πυρετωδώς για να διαστρέψουν την ανθρώπινη νόηση, αίφνης έρχεται η τεχνητή νόηση ή η τεχνητή νοημοσύνη σαν δεκανίκι για να μας βοηθήσει...το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του .. με νύχια και με δόντια κρατήστε τον κοινό νου που είναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ .

Όλα τα κακά από την  Κίνα ; ( το ερώτημα είναι γιατί ο Πούτιν συνάπτει στρατηγικές συμφωνίες μαζί τους και αν είναι γνώστης των προρρήσεων μεγάλων Ρώσων αγίων ανδρών και γυναικών που είπαν το τι θα πάθει η Ρωσία από την Κίνα; ) 

προς το παρόν με τον εργαστηριακό κινέζικο κορονοιό έπαθε όλη η ανθρωπότητα ...

τωρα της ετοιμάζουν και άλλη εξυπνάδα ..

" Παγκόσμιος «σεισμός»: Η Κίνα δίνει σε Διοικητή ΑΙ ( τενητής νοημοσύνης )  υπέρτατες εξουσίες – θα καθοδηγεί τις δυνάμεις του PLA σε όλα τα πολεμικά μέτωπα!

Εκπαιδεύουν το Στρατιωτικό Διοικητή ΑΙ - Του δίνουν υπέρτατες εξουσίες" 

" O Διοικητής ΑΙ δημιουργήθηκε για να λαμβάνει αποφάσεις σε περίπτωση έλλειψης προσωπικού και δυνατοτήτων της ανώτερης διοίκησης του PLA σε μεγάλες στρατιωτικές εκστρατείες. Κατασκευάστηκε από το Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας στο Shijiazhuang. 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το AI έχει ήδη εμπλακεί σε μεγάλης κλίμακας πολεμικά παιχνίδια υπολογιστή για τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό (PLA). Ο Στρατηγός ΑΙ προορίζεται να λάβει στο μέλλον τις κρίσιμες πολεμικές αποφάσεις στα πεδία των μαχών με τους Αμερικανούς" 

περισσότερα ενδιαφέροντα στο https://warnews247.gr/
ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ..να αυτός ο διοικητής φταίει που χάσαμε ή διαπράχτηκαν τόσες απάνθρωπες πράξεις ...
συμπέρασμα ο αντίχριστος θα κυκλοφορεί με πολλές μορφές για το αποκρουστικό του έργο.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας