Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Πάντα αναρωτιόμασταν πως σε εννέα μέρες θα ισοπεδωθεί η γειτονική χώρα από την Ρωσική Οργή

 


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα σκέφτεται πιθανές αλλαγές στο πυρηνικό της δόγμα, δηλαδή σε ό,τι αφορά τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Δηλαδή στον τακτικό πόλεμο μπορεί αντι για συμβατικές βόμβες  να χρησιμοποιήσουν  αντίστοιχες μικρές πυρηνικές.

Μπορεί η Ρωσική Οργή να μην φαίνεται, αλλά βράζει - μια χαρακτηριστική πληροφορία "οι Ρώσοι βρήκαν πρόσφατα  στα χέρια των Ουκρανών πολεμικά όπλα κατασκευασμένα στην τουρκία"

Όλα θα γίνουν ξαφνικά για αυτούς που δεν βλέπουν , ούτε αφουγκράζονται τα γεγονότα.

ΓΙΑ τους άλλους θα είναι μεν γνωστά, αλλά δύσκολα διαχειρίσιμα γιατί η παγκόσμια αποστασία θα κάνει να βιώσουμε όσα είπαν οι άγιοι πατέρες μας στην σκληρή εκδοχή τους διότι δεν μετανοούμε εις το ελάχιστο - Δρ. Κωνσταντίνος  Βαρδάκας

Διαβάζουμε:   

" Το υφιστάμενο δόγμα ορίζει ότι η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα ως απάντηση σε πυρηνική επίθεση ή σε περίπτωση συμβατικής επίθεσης που αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το κράτος.

Ο Πούτιν έκανε τις δηλώσεις αυτές στους δημοσιογράφους στο τέλος της επίσκεψής του στο Βιετνάμ.

Ο Πούτιν έφτασε νωρίς το πρωί στο Βιετνάμ, τελική στάση της περιοδείας του στην Ασία στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκε και στη Βόρεια Κορέα.

Ωστόσο οι ΗΠΑ, βασικός εμπορικός εταίρος του Βιετνάμ, αλλά και η ΕΕ επέκρινε την επίσκεψη Πούτιν.

Σε ανακοίνωσή της η αμερικανική πρεσβεία επεσήμανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι καμία χώρα δεν θα πρέπει να δίνει στον Πούτιν βήμα για να προωθεί τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία" 

Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ