Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ενώ περιμένουμε να πιαστεί από πάνω , θα πιαστεί απο κάτω και πιο κοντά σε εμάς

 


ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός 300 χρόνια πριν μας ειδοποιούσε ότι αν ο πόλεμος πιαστεί από πάνω πολλά θα πάθουμε , ενω αν πιαστεί απο κάτω θα πάθουμε λίγα .

ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ σε όλες τις περιπτώσεις και σε ότι παιδαγωγηθούμε θα είναι εκ ΘΕΟΥ για να επιστρέψουμε σε αναγκαστική μετάνοια καθότι η αμαρτία και η ανωμαλία ξεχείλησε από τους βόθρους της κοινωνίας και τρέχει στους δρόμους.

Την στιγμή που διαφημίζουν οι ισχυροί τα πυρηνικά τους όπλα τα οποία λένε θα τα συνδέσουν με προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης , επιβεβαιώνεται εναργώς η άλλη προφητεια του ΑΓΙΟΥ που έλεγε " θα κυβερνήσουν τα άλαλα και τα μπάλαλα" 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ :OHE: Η εξάπλωση του πολέμου της Γάζας στον Λίβανο θα αποτελέσει σκηνικό Aποκάλυψης

Ο επικεφαλής ανθρωπιστικών υπ`οθέσεων του ΟΗΕ, Μάρτιν Γκρίφιθς, δήλωσε ότι ανησυχεί για πιθανή εξάπλωση του πολέμου της Γάζας σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Όχθης.

Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ προειδοποίησε ότι μια εξάπλωση στον Λίβανο του πολέμου του Ισραήλ κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας θα αποτελέσει «ενδεχομένως ένα σκηνικό Αποκάλυψης».

Οι ενδεχόμενες συνέπειες είναι «απρόβλεπτες». Μια σύγκρουση που θα εμπλέκει τον Λίβανο «θα φθάσει στη Συρία... θα φθάσει και στα άλλα εδάφη της περιοχής. Αυτό θα έχει προφανώς συνέπειες στη Γάζα, και προφανώς θα έχει αντίκτυπο στη Δυτική Όχθη. Είναι πολύ ανησυχητικό» είπε, προσθέτοντας πως «από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος στη Γάζα, πριν από εννέα μήνες, μας έδειξε έναν νέο βαθμό τραγωδίας και ωμότητας." 

Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ