Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

"θα γίνει πόλεμος " - άσε μας καημένε να κάνουμε πρώτα διακοπές ...

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Ένας νέος "Ναπολέων" ετοιμάζεται να κάνει "εκδρομή" προς την Μόσχα  
Διαβάζουμε :
"Ο κορυφαίος ρώσος στρατιωτικός αναλυτής προειδοποιεί ότι τα F-16 θα είναι για κάλυψη των νατοϊκών στρατιωτών… υπάρχει σχέδιο 5 χώρες του ΝΑΤΟ να στείλουν στρατό έως 500.000 στρατιώτες να εισβάλλουν στην Ουκρανία και να επιτεθούν στην Ρωσία… έως τον Σεπτέμβριο 2024.
Σύμφωνα με δυτικές στρατιωτικές πηγές, υπάρχουν τουλάχιστον 300.000 στρατιώτες που σταθμεύουν κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας.
Επικαλούμενη ανώτερο αξιωματούχο του
ADVERTISEMENT
ΝΑΤΟ, η Defense Post αναφέρει ότι «οι χώρες της συμμαχίας ξεπέρασαν άνετα τον στόχο να θέσουν 300.000 στρατιώτες σε υψηλή ετοιμότητα».
Συγκεκριμένα, ενώ τα ρωσοφοβικά κράτη μέλη της ΕΕ/ΝΑΤΟ όπως οι δημοκρατίες της Βαλτικής και η Πολωνία είναι πολύ πιο αφοσιωμένα, άλλα κράτη όπως η Σλοβακία και η Ουγγαρία δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι στην προοπτική εμπλοκής στρατού του ΝΑΤΟ… για να έρθουν σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία.
Υπάρχουν επίσης εκείνοι που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία, όπως η Ρουμανία, όπου η πολιτική ηγεσία είναι αποφασιστικά υπέρ της ΕΕ/ΝΑΤΟ, αλλά ο πληθυσμός είναι γενικά πιο αμφίθυμος.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ίδια η εμπόλεμη συμμαχία, το ΝΑΤΟ δηλαδή παραδέχεται επίσης ότι οι δυνάμεις της στην περιοχή έχουν επιθετικό προσανατολισμό, αν και έμμεσα."
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Την ίδια στιγμή ο Πούτιν επισκέπτεται τον ανισόρροπο Κιμ στην Βόρεια Κορέα και συνάπτει στρατιωτικές συμφωνίες, βλέποντας το πυραυλικό οπλοστάσιο του ηγέτη της Κορέας, που είναι έτοιμο να πλήξει την βιομηχανία της Ιαπωνίας .
Αν πάμε στην γειτονιά μας  στα Βαλκάνια και βάλουμε το θερμόμετρο θα δούμε συνεχόμενα  σαραντάρια εν δυνάμει κοινωνικών αναστατώσεων .
Δεν λέμε για την συμφωνία των Πρεσπών γιατί την καταχώρισε η ιστορία στις μαύρες σελίδες, αλλά μιλάμε για μια άνευ προηγουμένου ανάμιξη υπηρεσιών της Μεγ.Βρετανίας , Τουρκίας , Γερμανίας στην ευρύτερη περιοχή όλων των Βαλκανίων .

Για τα δρώμενα και τα επερχόμενα στην Μέση Ανατολή δεν μιλάμε αλλά προσευχόμαστε γιατί "μιλάνε" οι ψυχές τόσων αθώων παιδιών , γυναικών και ηλικιωμένων που έσβησαν με βόμβες και φρίκη στην Γάζα , την Παλαιστίνη από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και τα πραγματικά  φαινόμενα δείχνουν ότι επίκειται μεγαλύτερο αιματοκύλισμα στην Μέση Ανατολή.
Λοιπόν αδελφοί ας το βάλουμε καλά μέσα στο μυαλό αυτό που μας είπε και συμβούλεψε ο Άγιος Παϊσιος πριν δεκαετίες:  " η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος σε αυτό τον πόλεμο γιατί όποιος συμμετάσχει θα καταστραφεί "
Αυτή η προρρηση του Αγίου είναι προς τις ηγεσίες μας τόσο  ( ποιες ηγεσίες;) γιατί ο λαός μας δεν θέλει πόλεμο. 
Φυσικά αν φωτίσει ο Άγιος Θεός τις ηγεσίες μπορεί να μην συμμετάσχουμε σε αυτό το μακελειό που ετοιμάζουν οι ισχυροί στην Δύση και την Ανατολή  δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα αποφύγουμε την επισιτιστική κρίση λέγοντας το ψωμί - ψωμάκι .
Την Ελλάδα την αγόρασε ο ΧΡΙΣΤΟΣ για αυτό δεν πωλείται, όσα χρέη και να τις φορτώσουν οι βρυκόλακες των Εμπόρων των Εθνών .
Τώρα ήρθε ο πνευματικός νόμος και τα σαρώνει όλα.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας