Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

κτύπησε καμπάνα - Όποιος διεξάγει πόλεμο στη Ρωσία με γερμανικά όπλα θα τον φέρει τελικά στη Γερμανία

 Sahra Wagenknecht (Γερμανίας): Να δώσει εξηγήσεις ο Scholz - Φέρνει στη Γερμανία τον πόλεμο με τη Ρωσία


Να δώσει εξηγήσεις δημόσια για την απόφαση του να επιτρέψει την χρήση γερμανικών όπλων από τους Ουκρανούς κατά στόχων στο ρωσικό έδαφος καλεί τον καγκελάριο της Γερμανίας, Olaf Scholz η Γερμανίδα βουλευτής Sahra Wagenknecht.
«Καλώ τον Olaf Scholz να κάνει μια κυβερνητική δήλωση σε σχέση με την αλλαγή πορείας.
Όποιος διεξάγει πόλεμο στη Ρωσία με γερμανικά όπλα θα τον φέρει τελικά στη Γερμανία» υποστήριξε η Wagenknecht, η οποία υποστηρίζει πως αντί ο καγκελάριος να επιδείξει προσοχή, προχωρά σε ένα ακόμα … φιάσκο.
«Ο αυτοαποκαλούμενος καγκελάριος της ειρήνης γίνεται γίνεται απειλή για την ασφάλεια της χώρας μας.
Όπως εκατομμύρια Γερμανοί, φοβάμαι μια περαιτέρω κλιμάκωση που μπορεί μια μέρα να καταλήξει σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» επισημαίνει η Γερμανίδα βουλευτής.

James David Vance (Γερουσιαστής ΗΠΑ): Πρώτη φορά που η απειλή για πυρηνικό πόλεμο είναι τόσο υπαρκτή

Οι Ηνωμένες Πολιτείες οδεύουν προς μια πυρηνική σύγκρουση λόγω της απόφασης του Biden να εγκρίνει τα χτυπήματα του Κιέβου στη Ρωσία με αμερικανικά όπλα, δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής από το Οχάιο James David Vance.
«Μου φαίνεται ότι τώρα ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου είναι υψηλότερος από κάθε άλλη στιγμή.
O Biden οδεύει ασυνείδητα προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Ένας εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου άμυνας είπε ότι ο Biden επέτρεψε στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει αμερικανικά όπλα για μάχη με συστήματα αεράμυνας εναντίον στόχων σε ρωσικό έδαφος που απειλούν την περιοχή του Kharkiv.

National Interest: Οι ΗΠΑ είναι απρόσεκτες σχετικά με τη χρήση των όπλων μεγάλου βεληνεκούς από τους Ουκρανούς

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να είναι πιο προσεκτικές σχετικά με τη χρήση αμερικανικών όπλων εναντίον της Ρωσίας λόγω της απειλής πυρηνικής σύγκρουσης, προειδοποίησε ο Ivan Eland, διευθυντής του Κέντρου για την Ειρήνη και την Ελευθερία του Independent Institute, σε άρθρο του για το περιοδικό National Interest.
Ο αναλυτής πιστεύει ότι η Ουάσιγκτον θα έπρεπε να είχε δώσει προσοχή στην τακτική αυθαιρεσία της Ουκρανίας στη χρήση δυτικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.bankingnews.gr/