Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

"ρωτήστε τον Πιστό Λαό πως περνούσε τόσα χρόνια μόνος του την δαιμονική μπόρα;"

"μην σκούζετε τώρα , ο λαός περνούσε μόνος του την δαιμονική μπόρα, ενώ εσείς είχατε συναντίληψη με το σκότος" 

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Χρόνια ο πιστός λαός με τα Πατερικά Νάματα,  την συνδρομή κάποιων κληρικών και ελάχιστων αρχιερέων που ομολογούσαν  υφίστατο και άντεχε την δαιμονική μπόρα .
Έκτακτα Θεοσημεία τον ενίσχυαν σε μια περίοδο που σταμάτησαν ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και η μετάδοση της ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ . Τόση μεθόδευση του αντιχρίστου που απαγόρεψε τις καμπάνες Μεγάλη Εβδομάδα  Παθών και επέτρεψε Ανάσταση στις 9 το βράδι γιατί κολλούσε ο ιός του Ιούδα.
Τόσα ΣΗΜΕΙΑ και κοιμόμασταν με τα τσαρούχια για να βρεθούμε σήμερα δίχως παντόφλες και ξυπόλητοι.

 Τώρα οι καθ' ύλη αρμόδιοι πνευματικά  σκούζουν "τι είναι αυτό που μας βρήκε;" 

Δεν  φρόντισαν να προετοίμασουν τον Λαό , ευτυχώς τον ετοίμασαν τα λεγόμενα των Αγίων Πατέρων μαζί με την συνδρομή ομολογητών κληρικών .

 Χρόνια  λεγόμασταν όλοι εμείς  γραφικοί σήμερα βγαίνουνε αληθινοί, όχι με υποψίες αλλά με γεγονότα συγκλονιστικά.

Όταν "χαίρεται " η Παγκόσμια Αποστασία γιατί " η  πνευματική πόλις εάλω " στην Ελλάδα αυτοί οι εκκλησιαστικοί που φάσκιωναν τα πνευματικά τους τέκνα " δεν πειράζει εκείνο και το άλλο" πρέπει να κάνουν την ύστατη στιγμή εξομολόγηση δημόσια, ποιος ήταν εκείνος ο λόγος που αμελούσαν για τον κίνδυνο χιονοστιβάδα που κατρακυλούσε και σήμερα μας σκέπασε.
Άραγε αρκεί μόνο αυτό; ή με λεβεντιά να σταθούμε στο ύψος των δραματικών περιστάσεων και να εγγραφούμε πάλι στα Δημοτολόγια του Ουρανού με Μάρτυρες , Οσίους και ήρωες ;
Δηλ. να "μαρτυρήσουμε " γιατί αυτό που μας βρήκε ξεπλένεται με το βάπτισμα του αίματος.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας