Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

να γιατί θα ρωτούν τους Έλληνες: "που πέφτει η ΠΟΛΗ ; " - γιατί όλα τα δορυφορικά δίκτυα θα έχουν καταστραφεί;

Οι Προφητείες αρχίζουν να τελεσιουργούνται και εμείς γινόμαστε πιο άπιστοι και διεστραμμένοι στην διαφθορά των ψυχών. 
Τώρα με όσα κάνουμε εναντίον του Δημιουργού μας προσθέτουμε θλίψη πάνω στην Θλίψη και δεν βάζουμε στο μυαλό αν γίνουν σε όλο το μέγεθος τους αυτά που προφητεύθηκσν, πως θα  έχουμε πρόσωπο να παρακαλέσουμε για άνωθεν βοήθεια;
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Διαβάζουμε :
"Η Ρωσία θα «τυφλώσει» τις ΗΠΑ: Το νέο διαστημικό όπλο του Putin είναι ο τρόμος των Αμερικανών - Πόλεμος εκτός... στρατόσφαιρας...
Μια κατάσταση - θρίλερ έχει διαμορφωθεί για τον αμερικανικό στρατό μετά τις φήμες για μια εκκωφαντική «απάντηση» την οποία φέρεται να ετοιμάζουν οι Ρώσοι.
Συγκεκριμένα, από τις 14 Φεβρουαρίου 2024, οι αναφορές για ένα αινιγματικό ρωσικό διαστημικό όπλο προκάλεσαν σάλο στην Ουάσιγκτον.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, Mike Truck, απαίτησε μάλιστα από τον Λευκό Οίκο να παράσχει πληροφορίες σχετικά με μια «σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια».
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και εφημερίδες ανέφεραν ότι είχε να κάνει με ένα νέο πυρηνικό σύστημα που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί, το οποίο σχετίζεται με διαστημόπλοια στη Ρωσία αλλά θα αποτελούσε την πιο σοβαρή απειλή για τους αμερικανικούς δορυφόρους... «τυφλώνοντας» τους."
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/

ΠΡΙΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ μιλούσε για στρατό Δυτικών να αποβιβάζεται στην σημερινή Αλβανία και να πηγαίνει προς την Κωνσταντινούπολη δίχως να διαθέτει τον σημερινό τυφλοσύρτη που είναι το δορυφορικό στίγμα ...

83. “Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη καί Μουζίνα, θά περνούν πολλά στρατεύματα γιά τήν Πόλι. Καλόν είναι τά γυναικόπαιδα νά βγούν στά βουνά. Θά σάς ρωτούν άν είναι μακρυά η Πόλι· εσείς νά μή λέτε τήν αλήθεια, διότι θά σάς κακοποιήσουν. Ο στρατός αυτός δέν θά φθάση στήν Πόλι, στή μέση τού δρόμου θά μάθη ότι ο πόλεμος ετελείωσε”.
109. “Νάχετε τό σταυρό στό μέτωπο, γιά νά σάς γνωρίσουν ότι είσθε χριστιανοί”.

110. “Δέν θά φθάση ο στρατός στήν Πόλι· στή μέση τού δρόμου θάρθη τό μαντάτο, ότι έφθασε τό ποθούμενο”.
Από το βιβλίο “Κοσμάς ο Αιτωλός” του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας “Ο Σταυρός”.