Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

*Τρακτερωτή Δημοκρατία*

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Μια άλλη διάσταση.
Η μεν κυβέρνηση διαμηνύει... δεν έχουμε τίποτε άλλο να  σας δώσουμε γιατί η αγροτική , αλιευτική και κτηνοτροφική πολιτική εξαγορεύεται στις Βρυξέλλες.
Οι δε αγρότες αναρωτιούνται υπό το βάρος πιεστικών προβλημάτων δεκαετιών πως θα πάνε στις Βρυξέλλες να χτυπήσουν κόρνες.
Πέρασαν πολλές δεκαετίες για να ξυπνήσει και να κατανοήσει λαός και αγροτιά, όση έμεινε , ότι άλλος κυβερνάει και άλλος αποφασίζει , ειδικά στις μέρες μας που τα αγροτικά προβλήματα τα ανακάτεψαν με τα γεωπολιτικά .
Πώς έγινε αυτό ..
Όταν ροές χρήματος κατευθύνονται στην Ουκρανία του Ζελένσκι είναι λογικό ο αγροτικός κόσμος να αισθάνεται ότι *τον κλέβουν*. 
Για αυτό σήμερα Πολωνοί Αγρότες κάνουν ένα ιδιότυπο αποκλεισμό των συνόρων Πολωνίας - Ουκρανίας και δημιουργούν προβλήματα στο Κίεβο από τα δυτικά, πέραν από αυτά που έχει στα Ανατολικά με την επέλαση των Ρωσικών μεραρχιών που βάλανε στο μάτι το Κίεβο.
Τελικά και οι δικοί μας αγρότες αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού θα καταλάβουν ότι η γεωπολιτική και η πολεμική μηχανή θα κάνουν την ανθρωπότητα να πει το "ψωμί ψωμάκι" .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας