Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

όταν ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ άνοιγε τα μάτια του τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε γνώριζε τι θα περάσουμε εμείς σε λίγους μήνες

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Είμασταν αυτόπτες μάρτυρες όταν συνέβη αυτό κατά την διάρκεια της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας επί τη Σεπτή Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου που ετελείτο στον Μεγαλοπρεπές Ιερό Ναό του στην Αίγινα και στην αργυροεπίχρυσο Λάρνακα του στο Μαρμάρινο περικαλλή Κουβούκλιο στα δεξιά του Ναού..
Μείναμε με το στόμα ανοιχτό, ενώ επιφωνήματα άρθρωναν τα χείλη των Πιστών .
Δεν βιντεοσκοπήσαμε εκείνη την στιγμή τίποτε γιατί ο εσωτερικός μας χώρος γέμισε με Δέος .
Άλλοι Πιστοί βιντεοσκόπησαν το γεγονός αυτό και σήμερα κυκλοφορούν σχετικά βίντεο.
Αυτό το ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ έκτακτο γεγονός συνέβη και άλλες φορές στο παρελθόν.
Τον Σεπτέμβριο γράψαμε σχετικά και αναρωτιόμασταν τι μπορεί να έρχεται.
Σήμερα καταγράφουμε...
Λίγες μέρες μετά ανακοινώνεται η έκδοση του πλινθίου εξυπηρέτησης , αμέσως έρχεται η ανακοίνωση της Διαρκούς Συνόδου ότι παρακολουθεί το θέμα και να μην ανησυχούμε γιατί θα μας ενημερώσει σχετικά στο μέλλον (κάπου εκεί τα Χριστούγεννα ο Μακαριότατος δηλώνει ότι έλαβε την ψηφιακή ταυτότητα και με αυτό τον τρόπο εμμέσως μας λέει ότι είναι ακίνδυνη ).
Όμως μετά το άνοιγμα των Οφθαλμών του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ το Πήλιο μαζί με τον Βόλο δοκιμάζονται με πρωτοφανείς καταστροφές, εν συνεχεία ο Θεσσαλικός κάμπος γίνεται απέραντη λιμνοθάλασσα με ανυπολόγιστες ζημιές που ακόμα να επουλωθούν .
Και ερχόμαστε μετά τα Χριστούγεννα του Ενσαρκωθέντος Κυρίου  μας για  να μιλήσουμε για δικαιώματα της θνητής σαρκός  , για τεκνοθεσίες, για ανωμαλίες της φύσης  και εισηγήσεις ότι πρέπει να φύγουμε από τον στενό επαρχιωτισμό και να ευθυγραμμιστούμε με τον πολιτισμό .
Ένα δήθεν ανθρωπόμορφο τέρας πολιτισμού που βλέπει αυτές τις μέρες τις σφαγές στην Γάζα , την Ουκρανία και σφυρίζει με δηλώσεις υποκρισίας ενώ τρίβει τα χέρια του, γιατί βλέπει να πετυχαίνει η θυσία που προσφέρει στο μαύρο ανθρωποκτόνο και Χριστοκτόνο αφεντικό του .
Οι Διοκλητιανοί ξύπνησαν και θέλουν νέα μαρτυρία ,οι βρωμιάρηδες .


Σχετικό βίντεο από τα πολλά που κυκλοφορούν 
Ακόμη να πειστείτε Πατέρες ότι ο Άγιος Ιεράρχης άνοιξε τα μάτια του και γιατί τα άνοιξε;
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας