Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Η ΑΣΕΒΗΣ ειρήνη φέρνει αδελφοί τον Τρίτο Παγκόσμιο, το λένε μόνοι τους, ενώ στην Ελλάδα μας χαριεντίζονται με τους "φίλους" τους δαίμονες

Από την ποιότητα της ειρήνης, εξαρτάται ΕΑΝ θα γίνει ή ΔΕΝ θα γίνει πόλεμος. Εάν η ζωή μας κατά την διάρκεια της ειρήνης, είναι θεοσεβής ΔΕΝ θα γίνει μετά βεβαιότητας πόλεμος. Η ΑΣΕΒΗΣ ειρήνη, αποτελεί το λίκνο του ΠΟΛΕΜΟΥ.

Νικολάϊ Βελιμίροβιτς, ο Σέρβος 
Πηγή  Γιώργος Βς ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Jean-Paul Palomero (Γάλλος στρατηγός): Η Ρωσία θα κερδίσει την Ουκρανία το 2024 - Spectator (Βρετανικό MME): Η Ουκρανία θα διαιρεθεί είναι ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί η σύγκρουση.
Γάλλος στρατηγός προειδοποιεί ότι το 2024 θα επισημοποιηθεί η νίκη της Ρωσίας αλλά ορισμένα Γερμανικά κόμματα εισηγούνται να αποσταλούν στην Ουκρανία πύραυλοι Taurus για να μην ηττηθεί η Ουκρανία και για να χτυπηθεί ρωσικό έδαφος.
Εν τω μεταξύ, το think tank «Quincy Institute for Responsible Statecraft» θεωρεί σίγουρο πως οι Αμερικανοί βουλευτές θα αρνηθούν να παράσχουν στον Joe Biden την ζητούμενη βοήθεια για την Ουκρανία και στο εγγύς μέλλον, ο Trump προειδοποιεί ότι ο Biden μέσα στους επόμενους μήνες είναι ικανός να οδηγήσει τον πλανήτη στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν πετύχει τους στόχους του στην Ουκρανία, η Ρωσία θα ‘στραφεί’ στη Μολδαβία ή σε ένα από τα κράτη της Βαλτικής», δήλωσε στο CNN ο Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην διευθυντής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA)
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ