Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

"το κακό στην Ουκρανία θα σταματήσει με ένα κακό στην Αμερική" ;



Μέχρι να μπουν στο Κίεβο οι Ρώσοι θα το ισοπεδώνουν ...πως σβήνει μια όμορφη μεγαλούπολη Ορθοδοξίας και εμείς κοιταζόμαστε μεταξύ μας. 
Δεύτερο 24ωρο του 2024 η τρέλα και η κακουργία  συνεχίζεται.
Για αυτό όπως μας είπε Γέροντας: "αυτό το κακό θα σταματήσει στην Ουκρανία με ένα άλλο μεγαλύτερο  Έκτακτο Κακό της Φύσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μπορεί να σταματήσει για λίγο,  αλλά και πάλι θα κονταροχτυπηθούν οι ισχυροί σε άλλα μέρη" 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

"Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου χτυπήθηκαν μαζικά στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας κυβερνητικά κτίρια και στρατιωτικοί στόχοι.
"Ο Όλεγκ Σόσκιν πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα είπε πως η Ουκρανία πρέπει άμεσα να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, να υπογράψει κατάπαυση του πυρός και να παραιτηθεί η κυβέρνηση Ζελένσκι γιατί σύντομα η Ουκρανία μπορεί να πάψει να υπάρχει!
Ο Λεονίντ Κούτσμα ήταν ο δεύτερος πρόεδρος της Ουκρανίας."

"O Ivo Daalder πρώην πρέσβης ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, προέβλέψε ότι έως το τέλος του α΄ 6μήνου 2024 η Ουκρανία θα έχει πλήρως ηττηθεί

Νέες ισχυρές εκρήξεις στο Κίεβο - Συναγερμός σε όλη την Ουκρανία 

Ισχυρές εκρήξεις καταγράφηκαν νωρίτερα σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου το πρωί στο Κίεβο και στο Kharkiv, με τις τοπικές αρχές των δύο αυτών πόλεων να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς
Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως περισσότερες από δέκα ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στο Κίεβο, στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.
"Εκρήξεις στην πρωτεύουσα.
Ειδικότερα, στην περιοχή Goloseevsky
Εκρήξεις ακούγονται στο Obolon" ανέφερε σε ανάρτηση του ο δήμαρχος του Κιέβου, Vitaliy Klitschkο.
Σε πολλές περιοχές του Κιέβου έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση, ενώ η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου ανακοίνωσε πως θραύσματα πυραύλων που κατερρίφθησαν, έπεσαν σε διάφορες συνοικίες της πόλης"