Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

2023 - τα " πυροτεχνήματα" στην Ουκρανία και το κλάμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ δείχνουν τα " βεγγαλικά" που θα σκεπάσουν το αύριο αν δεν γίνουμε άνθρωποι


ΠΑΡΥΦΕΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ
" Νέο ρωσικό σφυροκόπημα στην ουκρανική επικράτεια, που δέχθηκε συντονισμένες επιθέσεις με πυραύλους και drones καμικάζι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12/2022).
Στόχος των ρωσικών βομβαρδισμών είναι οι ενεργειακές και όχι μόνο υποδομές της Ουκρανίας αλλά και η εξουδετέρωση της αεράμυνας του καθεστώτος Zelensky.
Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις που έχουν εξαπολυθεί από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης.
Τουλάχιστον 10 εκρήξεις συγκλόνισαν το Κίεβο, όπου σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης υπάρχουν ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες.
Επλήγησαν επίσης η Οδησσός, το Lviv, το Kharkov, το Zhytomyr, το Khmelnytsky, το Ternopil, η Kherson, η Vinnytsia , το Nikolaev και το Kramatorsk" 

βλ.https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/658755/neo-baraz-rosikon-pyravlikon-epitheseon-sygklonise-tin-oukrania-sok-kai-deos-me-isxyres-ekrikseis-sto-kievo

ΠΑΡΥΦΕΣ ΒΥΡΩΝΑ η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ 


ΠΑΡΥΦΕΣ ΒΥΡΩΝΑ η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ 


ΠΑΡΥΦΕΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ;