Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΣΤΑΥΡΟΣ και ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ την ώρα της ταφής του αείμνηστου Βασιλέως Κωνσταντίνου στον ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ;;;

Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος ήδη βρίσκεται στην αιωνιότητα και άφησε τον τίτλο του τέως σε αυτούς που του τον προσέδωσαν. 

Από εδώ και πέρα στην Ελληνική ιστορία η οποία κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της θα είναι όπως όλοι οι κεκοιμημένοι αείμνηστος.

Μέσα σε έντονη σήμερα συναισθηματική φόρτιση θυμόμαστε το παρακάτω περιστατικό.

Πριν χρόνους μέσα στο καραβάκι που εκτελούσε το δρομολόγιο επιστροφής από την Αθωνική πολιτεία συνταξιδεύαμε με τον κύριο Κώστα από την Καλαμάτα φίλο και γνώριμο του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ .

Στην συζήτηση που είχαμε μας έλεγε πολλά χαριτωμένα που άκουσε από τον ΑΓΙΟ.

- ξέρεις τι σημαίνει βασιλεία, τον ρώτησε ο ΑΓΙΟΣ;

Και ο Άγιος Γέροντας του εξήγησε

- βασιλεία σημαίνει η ΒΑΣΗ του ΛΑΟΥ.

Αυτά θυμηθήκαμε σήμερα και μας ήρθε το παρακάτω μήνυμα.

"Αγαπητέ κ.Βαρδάκα, πριν διακόψει την απευθείας μετάδοση ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA , λίγο πριν την ταφή, πήρε πλάνα από τον Αττικό ουρανό. Κατά περίεργο και θαυμαστό τρόπο τα σύννεφα εκείνη την στιγμή σχημάτισαν τον «ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ». 

Έγινε προσπάθεια να βρεθεί το video εκ των υστέρων δυστυχώς χωρίς επιτυχία . Κατορθώσαμε και βρήκαμε την ίδια στιγμή  από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Φαίνεται το σχήμα λίγο (μόνο το αριστερό κεφάλι του αετού. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να βρούμε το video με ολόκληρο τον δικέφαλο αετό."

Παραθέτουμε τις φωτό, ίσως και κάποιοι άλλοι παρευρισκόμενοι να έχουν τραβήξει συγκεκριμένα πλάνα, ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη άποψη. Αυτά τα παιχνίδια με τα σύννεφα δεν σημαίνουν τίποτε όσο σημαίνουν στον καθένα και πως θα το προσλάβει.
Υπάρχει και κάτι άλλο αδελφοί που το φωνάζουμε εδώ και μέρες.

"όχι σε νέους διχασμούς και επαναφορά καταστάσεων που μας πλήγωσαν ιστορικά ως ΕΘΝΟΣ"

" Ο αγαρηνος καραδοκεί"

"σας τα λέμε εν συντομία και δίχως πλατυασμούς "

" σήμερα αυτός ο  πρωτόγνωρος κόσμος που συγκεντρώθηκε έξω από την Μητρόπολη δεν πήγε για να χαιρετήσει ένα βασιλιά, αλλά πήγε για να χαιρετήσει ένα αδικημένο προς τον οποίο αισθανόταν οικειότητα και συγγένεια, γιατί όλος αυτός ο κόσμος αισθάνεται και είναι αδικημένος εδώ και πολλά χρόνια "

-Θυμάσαι αείμνηστε βασιλιά Κωνσταντίνε που σας συνάντησα τυχαία πριν χρόνια έξω από την Μητρόπολη, όταν βρεθήκαμε εκεί για να ανάψουμε το κεράκι μας;
-μου έδωσες τον χρόνο να μιλήσουμε απλά και να ανταλλάξουμε απόψεις .
- στο τέλος μου είπες:
" να είσαι καλά, σήμερα με τόσο σκοτάδι με έκανες να χαμογελάσω"
Ευχόμαστε σήμερα αείμνηστε Κωνσταντίνε βασιλιά να συνάντησες ήδη την ΕΥΦΡΟΣΥΝΟ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ και εκεί θα χαμογελάς για πάντα.

τα σύννεφα σχηματίζουν ΣΤΑΥΡΟ την στιγμή της ταφής του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου

Τα  μηνύματα συνεχίζονται και μας συγκλονίζουν.

Κύριε Βαρδάκα,

Αναζητώντας από τα υπάρχοντα videos να βρούμε την στιγμή της δημιουργίας ολόκληρου του Δικέφαλου Αετού, διακρίναμε συγκλονιστικά «παιχνίδια» δημιουργίας σχημάτων από τα σύννεφα στον Αττικό ουρανό την στιγμή της ταφής.

Σας επισυνάπτω  από video του τηλεοπτικού σταθμού OPEN τι σχηματίστηκε στις  15:09 στο 20ο λεπτό και 22 δεύτερα της λήψεως

Πολλά σχέδια έκανε ο γαλάζιος Αττικός ουρανός που φόρεσε τα  καλά του 




Δρ.Κωνσταντινος Βαρδάκας