Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Κοντά στην Ουγγαρία βρέθηκαν βαγόνια καταψύκτες με εκατοντάδες πτώματα Ουκρανών στρατιωτών

 ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ- ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ

Οι ουκρανικές αρχές κρύβουν εκατοντάδες πτώματα Ουκρανών στρατιωτών σε αυτοκίνητα κατάψυξης στα σύνορα με την Ουγγαρία, αναφέρει η ουγγρική εφημερίδα Metropol .

https://metropol.hu/aktualis/2023/01/karpatalja-szazaval-hutovagon-elesett-katonak-holttest-magyar-hatar-nehany-szaz-meter

«Μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα ουγγρικά σύνορα, σε ένα αυστηρά φυλασσόμενο και απομονωμένο τμήμα του σιδηροδρομικού κόμβου, οι ουκρανικές αρχές κρατούν τα πτώματα εκατοντάδων στρατιωτών σε ειδικά καθορισμένα αυτοκίνητα καταψύκτη. Οι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους πριν από μερικές εβδομάδες και Σε ορισμένες περιπτώσεις πριν από περισσότερο από ένα μήνα, αλλά οι συγγενείς τους δεν κατάφεραν ακόμη να τους θάψουν», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τόσο η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση όσο και η ομάδα του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι βλέπουν το ζήτημα της κηδείας ως το πιο σοβαρό πολιτικό ερώτημα, ανέφερε η εφημερίδα. Η κυβέρνηση ελέγχει τον ρυθμό με τον οποίο ενημερώνονται οι συγγενείς για τον θάνατο του στρατιώτη και καθορίζει τον επιτρεπόμενο αριθμό κηδειών ανά ημέρα.

"Προφανώς, φοβούνται τον πανικό λόγω του αυξανόμενου αριθμού θανάτων, της απελπισίας των συγγενών και ακόμη πιο έντονης επιδείνωσης τόσο της πολιτικής όσο και της στρατιωτικής ατμόσφαιρας. Ως εκ τούτου, χρειάζονται ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία", αναφέρει η δημοσίευση.

Η Ουκρανία έλαβε αυτοκίνητα-ψυγεία πριν από αρκετούς μήνες ως μέρος του πακέτου ξένης στρατιωτικής βοήθειας. Το Κίεβο διαθέτει επίσης εγχώρια σχεδιασμένα φορτηγά ψυγεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε ένα από αυτά τα νεκροφόρα αυτοκίνητα έχει χωρητικότητα 50 τόνων. Με άλλα λόγια, πάει περίπου 500 αμαξώματα ανά αυτοκίνητο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://english.pravda.ru/news/hotspots/155546-hungary_freezer_cars/

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
" ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ now"  - ο 3ος Ξεκίνησε