Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

όταν ακούσαμε την φράση ότι μπορεί να πέσουν και χημικά , ανατριχιάσαμε...

 

" - αυτό και τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα 

- θα εκνευρίσουν αφάνταστα την Ρωσία και μπορεί να γίνει ακόμα και  χρήση  χημικών 

- πρώτα χημικά και μετά πυρηνικά 

- προ των πυλών για να πέσουν πυρηνικά" 

Να μας συμπαθάτε αδελφοί που σας  μεταφέρουμε αυτά τα δυσάρεστα, αλλά εδώ που βρεθήκαμε πρέπει να πέσουμε στα γόνατα και παρακαλέσουμε για το ΘΕΙΟ ΕΛΕΟΣ.

Μακάρι να μην ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις, αλλά μια ματιά το τι συμβαίνει στα ήδη ανοιγμένα πολεμικά πεδία δείχνει την κακότητα και την μοχθηρία που έχει το σημερινό ανθρώπινο είδος στο δώρο της ΖΩΗΣ.

Είναι δυνατόν αυτός ο πόλεμος εκεί πάνω να συνεχίζεται αδιάκοπα επί ένα χρόνο σχεδόν , να φορτώνουν οι αντίπαλοι με κάθε φονικό όπλο , εμείς να παρακολουθούμε σαν να βλέπουμε σήριαλ, ενώ χύνεται αίμα στο χώμα και ο πόλεμος σιγά - σιγά επεκτείνεται;

Μας μιλάνε για κλιματική αλλαγή και οικολογία την στιγμή που η πολεμική εκεί πάνω αντιπαράθεση έχει μολύνει το χώμα , τον αέρα και τα νερά της  Ουκρανίας που ήταν ο σιτοβολώνας του πλανήτη.

Πλέον τους έχει πιάσει όλους αμόκ αλληλοεξόντωσης και αν ρίξουν και χημικά κατανοείται ποιο σκοτεινό πνεύμα τους διακατέχει.

Εδώ που έχουμε ακόμα ειρήνη ( δεν γνωρίζουμε πόσο ακόμη ) να σκεφτόμαστε τον έμφυλο και ηγριωμένο πόλεμο εκεί πάνω και να ευχόμαστε με την καρδιά μας και την ΕΥΧΗ να σταματήσει και να μην επεκταθεί.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ σημαίνει ότι η αμαρτία της γης ως δυσωδία ανέβηκε προς τα πάνω ...

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας