Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

τι είναι αυτά τα πράγματα; : Το Κίεβο έχει μολύνει με ιό του αιμορραγικού πυρετού Ουκρανούς στρατιώτες και πολίτες

Πηγή: bankingnews.gr

Η αμερικανική βιολογική έρευνα στην Ουκρανία δεν ενδιαφέρεται για τα πιεστικά προβλήματα του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης αυτής της χώρας, αλλά στοχεύει στη μελέτη παθογόνων παραγόντων που η χρήση τους μπορεί να περάσουν ως φυσικές εστίες, υποστήριξε ο Ρώσος αντιστράτηγος, σύμφωνα με το Tass.
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, ανακοίνωσαν το Σάββατο (3/9/2022):

«Το επίκεντρο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Πεντάγωνο δεν έχει καμία σχέση με τα τρέχοντα προβλήματα της δημόσιας υγείας της Ουκρανίας, δηλαδή για κοινωνικά σημαντικές ασθένειες, όπως η ιλαρά, η ερυθρά, η φυματίωση και το AIDS.
Τα στοιχεία από τα εργαστήρια δείχνουν ενδιαφέρον για μια εντελώς διαφορετική σειρά, δηλαδή τη χολέρα, την τουλαραιμία, την πανώλη, τον αιμορραγικό πυρετό Κονγκό-Κριμαίας και τους ιούς Hanta
Αυτά τα παθογόνα μελετήθηκαν στο πλαίσιο των λεγόμενων ουκρανικών εργαστηρίων U-P και Tap».
Σύμφωνα με τον Kirillov, οι στρατιωτικοί βιολόγοι των ΗΠΑ είναι πρόθυμοι να μελετήσουν αυτά τα παθογόνα, καθώς έχουν φυσικές εστίες τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Ρωσία, ενώ η χρήση τους μπορεί να συγκαλυφθεί.

Το Κίεβο έχει μολύνει με επικίνδυνους ιούς Ουκρανούς στρατιώτες και ευάλωτους πολίτες
Δεν αποκλείουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα αυτής της έρευνας είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Στην πράξη, ”εθελοντές” μολύνθηκαν από τον ιό του αιμορραγικού πυρετού Κονγκό-Κριμαίας, τους χανταϊούς και τη λεπτοσπείρωση», είπε ο Kirillov.
Ο στρατηγός εξήγησε ότι οι μάρτυρες, που ανακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής έρευνας που διεξήγαγε η Ρωσία, επιβεβαίωσαν τα γεγονότα των δοκιμών σε στρατιωτικό προσωπικό και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες Ουκρανών πολιτών.