Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Φυλάνε τις εγκαταστάσεις του ΦΑ όπως φυλάνε τις τράπεζες.Αλλάζει επίπεδο ο πόλεμος.

Σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι ενεργειακές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη, μετά τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream, οι οποίες υπάρχουν υποψία για δολιοφθορά.
Από το www.bankingnews.gr
Σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι ενεργειακές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη, μετά τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream, οι οποίες υπάρχουν υποψία για δολιοφθορά.
Σε ένα άλλο πεδίο φαίνεται ότι έχει μεταφερθεί ο πόλεμος της Ουκρανίας, με τους Αμερικανούς να επιλέγουν άλλες μεθόδους προκειμένου να δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης.
Σε μια περίοδο μάλιστα που οι τιμές του φυσικού αερίου έδειχναν σημάδια ήπιας αποκλιμάκωσης και η Ευρώπη έβλεπε ότι οι κυρώσεις της κατά της Ρωσίας ήταν μια αποτυχία, έρχεται η δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream, τόσο στον 1 όσο και στον 2.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αλλά αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η CIA είχε προειδοποιήσει τις γερμανικές αρχές ότι επίκεται δολιοφθορά, εβδομάδες πριν, όπως αποκαλύπτει το Der Spiegel.
Με άλλα λόγια οι Αμερικανοί ήξεραν... τι θα συμβεί στους Nord Stream.
Η CIA είχε προειδοποιήσει το Βερολίνο

Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών CIA είχε προειδοποιήσει εδώ και εβδομάδες τη Γερμανία για πιθανές επιθέσεις στους αγωγούς φυσικού αερίου που περνούν από τη Βαλτική, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Η γερμανική κυβέρνηση ενημερώθηκε από τη CIA το καλοκαίρι, γράφει το περιοδικό το οποίο δεν κατονομάζει τις πηγές του.
Το Βερολίνο, σημειώνεται στο δημοσίευμα, υποθέτει ότι οι διαρροές στους αγωγούς Nord Stream 1 και 2 οφείλονται σε «στοχευμένη επίθεση».