Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΟΒΑΡΟ - ο τουρκικός Στρατός προχώρησε στην διεξαγωγή άσκησης επιστράτευσης.

ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ  ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΑΣ.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ;
"Παράλληλα, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρ.Τ.Ερντογάν, συγκαλεί σήμερα υπουργικό συμβούλιο με θέμα την Ελλάδα και την στρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου στον απόηχο των κατασκοπευτικών φωτογραφιών που τράβηξαν Bayraktar TB2 από την ενίσχυση των δυνάμεων της ΑΣΔΕΝ σε Λέσβο και Σάμο".
Ανανέωση πληροφοριών
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Ταγίπ Ερντογάν μετά το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο είχε θέμα τη στρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών.

Ο Ερντογάν είπε ότι η Αθήνα «πρέπει να εγκαταλείψει τις προκλητικές πολιτικές της» και πρόσθεσε ότι η Τουρκία «παρακολουθεί τις προκλητικές ενέργειες και τις παραβιάσεις της Ελλάδας», ενώ έκανε λόγο για ελληνική «προβοκάτσια.
Οι Έλληνες αξιωματούχοι, που τις εκμεταλλεύονται για πολιτικά οφέλη, θα λογοδοτήσουν», είπε ο Τούρκος πρόεδρος και συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας τις προκλητικές του θέσεις, ότι η Ελλάδα δεν είναι «ούτε πολιτικός, ούτε στρατιωτικός, ούτε οικονομικός συνομιλητής μας, ούτε όμοιός μας μπορεί να είναι».

Ο Ερντογάν έκανε λόγο για ένα «επικίνδυνο παιχνίδι τόσο για τους Έλληνες πολιτικούς, το ελληνικό κράτος, τον ελληνικό λαό και όσους τους χρησιμοποιούν σαν μαριονέτες».