Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΣΑΝ να τους λέει "καθίστε καλά, γιατί θα κτυπηθούν οι πυκνοκατοικημένοι πληθυσμοί της Ευρώπης με διαστημική τεχνολογία που έχουμε"

 


Ο πύραυλος κρουζ Ζircon («ζιρκόνιο»), μέλος μιας νέας γενιάς ρωσικών όπλων, πετά με ταχύτητα 9 φορές μεγαλύτερη του ήχου και σύμφωνα με τη Μόσχα μπορεί να διαπερνά κάθε αντιπυραυλική ασπίδα

Μόσχα.

«Δες πώς έχουν τα πράγματα. Αυτοί οι εκπρόσωποι των χωρών του ΝΑΤΟ, ειδικά στην Ευρώπη, ειδικά στις μικρές χώρες, θα πρέπει καταρχήν να γνωρίζουν με τι παίζουν. Πρέπει να θυμούνται ότι γενικά πρόκειται για χώρες με μικρά εδάφη και πολύ πυκνούς πληθυσμούς. Και αυτός είναι ένας παράγοντας που πρέπει να εξετάσουν πριν μιλήσουν για χτυπήματα βαθιά σε ρωσικό έδαφος».

Αυτή η απειλή έγινε από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν...



 «Εάν (ο Στόλτενμπεργκ – σημ. ) μιλά για τη δυνατότητα να χτυπήσει το ρωσικό έδαφος με όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας, αυτός, ως πρόσωπο που ηγείται μιας στρατιωτικής και πολιτικής οργάνωσης, παρόλο που είναι πολίτης σαν εμένα, θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα όπλα ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς μέσα διαστημικής αναγνώρισης», τόνισε με τον ίδιο τόνο ο Πούτιν μετά την επίσκεψή του στο Ουζμπεκιστάν.

Περισσότερα στο https://echedoros.blog/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ