Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

προς την Πρόεδρο στα βόρεια της μικρής γειτονιάς μας

Προς σε αυτήν που χρησιμοποιεί κατά κόρον την λέξη " Μακεδονία "  προσδιορίζοντας και την ιστορική υπόσταση των εγκλημάτων των κομιτατζήδων ;

Ο τίτλος – χρυσόβουλο της Μακεδονικής Γης είναι καταχωρημένος στο κτηματολόγιο του Ουρανού και ανήκει στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.
 « Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης;     
« Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία.      
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως.     
Κατά την γενική Αγιορείτικη παράδοση, η Κυρία Θεοτόκος με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, ταξίδευε με πλοίο από την Παλαιστίνη στην Κύπρο, για να επισκεφτεί τον Άγιο Λάζαρο (τον αναστημένο εκ νεκρών).      
Λόγω όμως μεγάλης τρικυμίας και με υπερφυσικό τρόπο, το πλοίο βρέθηκε στον Άθω και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Κλήμεντος στη Μονή Ιβήρων.     
Εκεί οι κάτοικοι του Άθω, οδηγούμενοι από τη θεία Πρόνοια, έσπευσαν να υποδεχθούν την μητέρα του Κυρίου μας Παναγία και αφού άκουσαν τη διδασκαλία της δέχθηκαν το Χριστιανισμό.»  
 

« Τα Χρυσόβουλα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι αδιαπραγμάτευτα»  
Όποιος τα πειράξει φαίνεται να λαμβάνει αρμοδίως ΕΝΘΕΟ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑ.
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Τελευταία ενημέρωση: 
Η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας είναι απόγονος οικογένειας Βούλγαρων στρατηγών», γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα
Περισσότερα στο https://echedoros.blog/