Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

να γιατί δεν θα μείνει κολυμβηθρόξυλο στην τουρκία

 

ΦΏΤΟ ΠΗΓΗ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  


Μπορεί ο Μακρόν να λέει ότι θέλει δηλ. η Ουκρανία με τα Δυτικά όπλα να κτυπάει το εσωτερικό της Ρωσικής επικράτειας, αλλά το ζόρι δεν το έχει αυτός, αλλά οι χώρες που στον παραπάνω χάρτη είναι κόκκινες, γιατί έχουν βάσεις με πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ .

η Ρωσία δήλωσε πριν λίγο επίσημα: " μόλις χτυπηθεί το εσωτερικό μας θα πάρει φωτιά το πελεκούδι στις χώρες που φιλοξενούν πυρηνικά των ΗΠΑ " 

Ας πάμε στην Γερμανία με την οποία έχει παλαιούς λογαριασμούς η Ρωσία . Μπορεί στην χώρα μετά τον Β΄ ΠΠ να μετασταθμεύουν πυρηνικά των ΗΠΑ, αλλά συμπολίτευση και αντιπολίτευση κρατούν λεπτές ισορροπίες στο θέμα του πολέμου της Ουκρανίας, πριν μεμονωμένων δηλώσεων για εσωτερικούς λόγους. Γνωρίζουν τι έπαθαν και ποιούν την νήσσαν.

Ας πάμε  στην Ιταλία . Η Μελόνι εμφανώς τσαντισμένη δηλώνει "που θέλεις να μας μπλέξεις Μακρόν;"  

Βλέπετε έχουν και εκεί αμερικανικές βάσεις από τις οποίες κτυπούσαν την Ορθόδοξη  Σερβία με τις ευλογίες ..." . 

Είναι βλέπετε και το Βατικανό εκεί που μπορεί και αυτό να γίνει παρανάλωμα του πυρηνικού πολέμου;  

ας πάμε και στην τουρκία ...λέει ο σουλτάνος "εγώ είμαι φίλος με τον Πούτιν και δεν κινδυνεύω" 

Μπορεί να είναι φίλος με τον Πούτιν, αλλά η Ρωσία και το στρατιωτικό σκέλος της  δεν τρέφει τα καλύτερα συναισθήματα για αυτόν και τις  διπλωματικές παλινωδίες του ( προμηθεύει αβέρτα όπλα στον Ζελένσκι ) 

Να πάμε κατευθείαν στην ουσία αυτών που έχουν ωριμάσει ως προφητικός λόγος για να γίνουν.

Έλεγε ο Άγιος Αμφιλόχιος ο Μακρής στα πνευματικά του τέκνα πριν δεκαετίες:  "ξέρετε γιατί η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ μερίμνησε και μέσω της μικρασιατικής τραγωδίας το 22 οδήγησε τους Ελληνικούς πληθυσμούς από εκεί να έρθουν στην  σημερινή μητροπολιτική Ελλάδα; ( γιατί η αυριανή μητροπολιτική Ελλάδα θα είναι αλλού)

" για να μην βρίσκονται Έλληνες και Ελληνίδες στην Μικρά Ασία την ημέρα που θα την επισκεφτεί η Οργή του ΘΕΟΥ " 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας