Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

έξω από την Λαύρα του Κιέβου μέρες της Παναγίας οι φυτευτοί σατανιστές της Ουκρανίας με το σύνθημα "Δώστε μας την ευκαιρία να ακούσουμε τον Σατανά. Ας μιλήσουμε με τον Σατανά"


Έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023 από τις Ειδικές Μυστικές Υπηρεσίες (SBU) της Ουκρανίας, στην κατοικία του Καθηγουμένου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, Μητροπολίτη Βίσγκοροντ κ. Παύλο.
Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr
Σύμφωνα με το ένταλμα της SBU ο Μητροπολίτης Παύλος κατηγορείται για παραβίαση ισότητας των πολιτών (σε σχέση με την καταδίκη του ουκρανικού σχίσματος) και «Αιτιολόγηση της ένοπλης επίθεσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Αμέσως μετά την έρευνα ο Μητροπολίτης Παύλος, οδηγήθηκε από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) για ανάκριση, μετά την οποία πιθανότατα θα τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Κατά την έρευνα στη ο Μητροπολίτης Παύλος αντέκρουσε τις κατηγορίες εναντίον του, ενώ ενημέρωσε τους πιστούς λέγοντας: «μου είπαν ότι συνεργάζομαι με τη Ρωσία, ότι έβρισα τον πρόεδρο… Ποτέ στη ζωή μου δεν συνέβη αυτό και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν έβρισα ούτε τον Πρόεδρο, ούτε τα παιδιά του. Είπα μόνο τα λόγια του Ευαγγελίου ότι τα δάκρυά μας δεν θα πέσουν στο έδαφος, αλλά θα πέσουν στα κεφάλια εκείνων που προκάλεσαν αυτές τις ταραχές».

Ο Μητροπολίτης Παύλος μίλησε επίσης και για τους προβοκάτορες που ήρθαν χθες στη Λαύρα των Σπηλαίων, μεταξύ των οποίων ήταν και σατανιστές.
Χθες ήρθαν κάτι νέοι, θα ήταν πάνω από 100 άτομα και φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν: "Δώστε μας την ευκαιρία να ακούσουμε τον Σατανά. Ας μιλήσουμε με τον Σατανά". Και σήμερα μας κατηγορούν για πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να υπομείνουμε να προσευχόμαστε και να ευχαριστούμε τον Θεό για όλα, και τότε ο Θεός θα τους κρίνει και θα μας βοηθήσει όλους» - τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος.

Σήκωσαν κεφάλι γιατί το αφεντικό τους περίπου ξέρει τι έρχεται και ρίχνει όλα τα πυρομαχικά του.

Μάλιστα εδώ στην Ελλάδα βάζει 15χρονα να κτυπιουνται με σφυριά στο κεφάλι σαν αυτό το περιστατικό που συνέβη χθες την ώρα που διαβαζόταν ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ... μάλιστα έξω από  γνωστό εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο στα Νότια προάστια.

ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ...

ΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΜΕΙΣ ή οι Ανάδοχοι μας δηλώσαμε όταν ρωτηθήκαμε :

Ο ιερέας: «Αποτάσση τω Σατανά; και πάσι τοίς έργοις αυτού; και πάση τη λατρεία αυτού; και πάσι τοις αγγέλοις αυτού; και πάση τη πομπή αυτού;»

Ο ανάδοχος: «Αποτάσσομαι».

Ο ιερέας ρωτάει πάλι τρεις φορές αν αρνήθηκε ήδη τον Σατανά και απαντά τρεις φορές ότι πράγματι τον έχει ήδη απαρνηθεί.

Ο ιερέας: «Απετάξω τω Σατανά;»

Ο ανάδοχος: «Απεταξάμην».

Ο ιερέας: «Και εμφύσησον και έμπτυσον αυτώ».
 
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ 

60 ημέρες κατ΄οικον περιορισμό με βραχιόλι στον Ηγούμενο της Λαύρας του Κιέβου

Μια απόφαση που θα βάλει κατά της Εκκλησίας και γενικά κατά της Ορθοδοξίας έλαβε σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023 το Δικαστήριο "Σεφτσένκο" του Κιέβου.

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας επέβαλε στον Μητροπολίτη Βίσγκοροντ κ. Παύλο, Ηγούμενο της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου 60 ημέρες κατ΄οίκον περιορισμό με προληπτικό μέτρο το ηλεκτρονικό βραχιόλι.

Ο Μητροπολίτης Παύλος θα παραμείνει σε κατ΄ οικον περιορισμό στα περίχωρα του Κιέβου, ενώ του απαγορεύθηκε να μεταβεί στην Λαύρα των Σπηλαίων και να λειτουργήσει.

ΠΗΓΗ 
https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/55958-60

Οι αστυνομικοί περνούν βραχιόλι στον Μητροπολίτη Παύλο