Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

" ξαφνικά λίγο πριν ξεσπάσει ο Ελληνοιταλικός πόλεμος άρχισαν να κλαίνε ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ σε όλη την Ελλάδα" Σήμερα όχι μόνο κλαίνε αλλά και μυροβλύζουν. Γιατί άραγε;

Το 1995 αδελφοί με κάλεσαν σε ένα τηλεοπτικό πάνελ να ομολογήσω και να εξηγήσω με την ιατρική μου ιδιότητα ένα ΘΑΥΜΑ συγκλονιστικό που έκανε ο Άγιος Ραφαήλ στον πατέρα μου .
Σε αυτό το πάνελ ένας καθηγητής Θεολογίας επιθυμώντας να απαξιώσει την πνευματική σημασία των Ιερών Σεβασματων της Ορθοδοξίας δίχως να το θέλει μαρτύρησε κάτι:
" Λίγο πριν ξεσπάσει  ο Ελληνοιταλικος πόλεμος άρχισαν να κλαίνε ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ σε όλη την Ελλάδα, λες και διαδιδόταν αυτό το νεο εξεπιτηδες τότε

Αυτά είπε ο περί ου λόγος καθηγητής που πράγματι είχε ιστορικές γνώσεις.

Σήμερα τον θυμηθήκαμε για τον απλούστατο λόγο, ότι βλέπουμε, ψηλαφούμε και μαρτυρούμε έκτακτα ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Μήπως πλησιάζει και σε εμάς πολεμικός χαλασμός;

Εικόνες δακρυρροούν, μυροβλύζουν και οι πιστοί λαμβάνουν τα νάματα της ΧΑΡΙΤΟΣ.

ΚΑΙ ενώ συμβαίνουν αυτά γύρω μας, χύνεται αίμα στα πολεμικά πεδία της γης , στους δρόμους, στις σιδηροδρομικές γραμμές, στα καταγώγια της ακολασίας και του σατανισμού.

ΚΑΙ ενώ  συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά, ας θυμηθούμε που πριν τρία χρόνια με ελάχιστα κρούσματα έκλειναν τις εκκλησίες και απαγόρευαν να χτυπούν οι καμπάνες ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ και έτσι μείναμε αλειτούργητοι από αυτούς που θέλουν σήμερα να μας σώσουν.

ΚΑΙ ενώ συμβαίνουν αυτά, βγήκαν στο παρελθόν εγκύκλιοι που εφιστούσαν την προσοχή των πιστών να μην δίνουν σημασία σε όλα αυτά "τα πλανερά σημεία" και να τα προσπερνούν.

ΚΑΙ ενώ συμβαίνουν αυτά, σήμερα επιβραβεύουμε τον Ιούδα γιατί μοιράζει αργύρια, αλλά δυστυχώς με αυτά αγοράζουμε νεκροταφεία δηλ. τον " Αγρόν του Κεραμέως".

Ουδείς θέλει να κάνει τον ΘΕΟΛΟΓΟ, τον ειδικό, υπάρχουν πάρα πολλοί που ετοιμάζουν την ένωση μας με την αιρετική Δύση και φυσικά όλα αυτά τα ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ είναι εκτός της μεταπατερικης Θεολογίας τους .

Αυτό το αθώο αίμα και οι ξαφνικοί θάνατοι σε όλη την οικουμένη κάνουν τις εικόνες να κλαίνε.

Εμείς τι κάνουμε ; 

Προσμένουμε με ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ αυτό που έρχεται, το ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Θεανθρώπου.
Τα υπόλοιπα γίνονται οσονούπω ορατά.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας