Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

τι ζούμε!!! μόλις η Σαουδική Αραβία τα βρήκε με το Ιράν - Ρωσία - Κίνα οι ΗΠΑ βγάζουν τα τεφτέρια τους και τους λένε: "εσείς κάνατε την 11η Σεπτεμβρίου". Πλανητική συνομωσία των πάντων για τους λαούς που καταδυναστεύουν από τότε.

Οι ΗΠΑ ενοχοποιούν τη Σαουδική Αραβία για την 11η Σεπτεμβρίου, μετά τη γεωπολιτική στροφή του Ριάντ προς Κίνα - Ρωσία .

Μία πραγματικά συγκλονιστική ιστορία γράφεται τους τελευταίους μήνες και περιλαμβάνει σημαντικές γεωπολιτικές ανατροπές, που θα καθορίσουν τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
Όλα ξεκινούν από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 και την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης.
Τα δικαστικά αρχεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα περιγράφουν πώς δύο από τους αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν στρατολογηθεί εν γνώσει ή εν αγνοία τους σε μια κοινή επιχείρηση πληροφοριών CIA-Σαουδικής Αραβίας.
Τον Ιούλιο του 2016, η περίφημη ενότητα «28 Σελίδες» της επίσημης έρευνας για τις δραστηριότητες των υπηρεσιών πληροφοριών πριν και μετά την 11η Σεπτεμβρίου αποχαρακτηρίστηκε, περιγράφοντας τον ρόλο που είχαν διαδραματίσει υψηλόβαθμοι Σαουδάραβες αξιωματούχοι και Αμερικανοί πράκτορες στις επιθέσεις παρέχοντας χρηματοοικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη στους αεροπειρατές, 15 εκ των οποίων ήταν Σαουδάραβες..