Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Τούρκοι πήγαν στον Ταξιάρχη στο Μανταμάδο να κάνουν το ΤΑΜΑ τους για να μην βγεί ο Ερντογάν στις εκλογές.


Πήγαν στην γιορτή του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο από τα Μικρασιατικά παράλια για να κάνουν το Τάμα τους να μην βγει ο Ερντογάν .

Γράφει ο Δρ. Κωσταντίνος  Βαρδακας

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

 Πήγε να μας πέσει το τηλέφωνο όταν μαζί με τις Ευχές ακούσαμε και αυτό.

Μεγάλη Αναστάσιμη γιορτή σήμερα των Μυροφόρων γυναικών και  των Κηδευτών του Πανακήρατου Σώματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Στο επίκεντρο το ΝΗΣΙ του Μεγαλόχαρου Ταξιάρχη στο Μανταμάδο της Λέσβου.

Φέτος μετά τους πνευματικούς αποκλεισμούς λόγω της Πανδημίας η κοσμοσυρροή ήταν πρωτόγνωρη.

Τελικά αδελφοί νίκησε ο Χριστός και όχι αυτοί που απέτρεπαν τον κόσμο να μην προσέλθει στις εκκλησίες και να μεταλάβει των Αχράντων Μυστηρίων για να μην πεθάνει.

Τώρα προεκλογικά δεν βγάζουν μιλιά για αυτά τα πράγματα γιατί δεν τους συμφέρει η ΑΛΗΘΕΙΑ, που σε λίγο θα κατακλύσει τις ζωές μας 

Και δεν βγάζει μιλιά κανένα κόμμα,  αλλά το μέσα τους "βράζει" σε περίπτωση που ξανασυναντηθούμε με κανένα νέο εργαστηριακό ιό.

Από κάθε μεριά της Ελλάδος πήγαν πιστοί για να κάνουν το ΤΑΜΑ τους στον Ταξιάρχη.

Αλλά στο Μανταμάδο φέτος πήγαν και πολλοί Τούρκοι για να κάνουν και αυτοί το ΤΑΜΑ τους.

Μετά την Θεία Λειτουργία τηλεφωνήσαμε σε αδελφό από την Μυτιλήνη και τον βρήκαμε στον εορταστικό προαύλιο χώρο του Καθιδρύματος του Αρχαγγέλου στην ακριτική γραμμή μας .


Αυτός μας περιέγραψε ότι υπήρξε  προσέλευση πολλών Τούρκων που ήρθαν να κάνουν το Τάμα τους και μεταξύ των άλλων να παρακαλέσουν τον ΜΑΥΡΟ ( έτσι τον λένε και αυτοί, όπως και οι Μυτιληνιοί ) για να μην βγει ο Ερντογάν στις εκλογές.

Και μόνο που το ακούσαμε αδελφοί αυτό καταλάβαμε το τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει απέναντι, γεγονός που "θα πάρει και θα σηκώσει και εμάς...".  Τα άλλα τα γνωρίζουμε από τους Αγίους Πατέρες μας .


ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ.Κωσταντινος Βαρδάκας