Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

θέλουν να κάνουν την Ελλαδίτσα μας "μισή της μισής"

 

Η μεγαλύτερη "τιμωρία"  των υποψήφιων πολιτευτών είναι "ο αναγκαστικός  εκκλησιασμός"  τους αυτή την περίοδο , όταν κάποιοι από αυτούς με αποφάσεις τους έκλειναν τις εκκλησίες.

Μαζί με την προεκλογική περίοδο εισήλθε και ο Ουρανός σε 

"προεκλογική περίοδο" γιατί ξέρει τι θα ακολουθήσει.

" θα έρθει μια εποχή , έλεγε ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης που  θα ακούμε ότι στην Βόρεια Ελλάδα εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, σε άλλο μέρος ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ούτω καθεξής"  

Ανθρωπίνως δεν γίνεται τίποτε, ότι γίνει από πάνω .

Η δική μας προσπάθεια είναι να μην μπούμε στην λογική αυτών που δεν θέλουν να δουν τα ΣΗΜΕΙΑ που σήμερα μάλιστα  ταυτίζονται με τις αναφορές των νεοποχιτών, ότι δεν πάμε καλά και φυσικά αυτοί έχουν  τον λόγο τους να μας τρομοκρατούν, καθότι  επιθυμούν να κυβερνήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα χαλασμένα μυαλά της μεταπολιτευτικής λαμογιάς νομίζουν ότι θα κάνουν τα χατίρια των ξένων και θα μακροημερεύουν ως συνήθως μέσα στα πάθη τους.

Αλλά όμως  οι ξένοι καθοδηγητές σήμερα άλλαξαν, γιατί τους πιέζουν τα γεωπολιτικά που τρέχουν σαν χελιδόνια , βιάζονται γιατί επιθυμούν να τελειώνουν με εμάς και θέλουν να κάνουν την Ελλαδίτσα μας " μισή της μισής" σε πολλά επίπεδα.   

Για αυτό  τώρα είναι τα δύσκολα και οι εκκλησίες της Ελλάδος από πάνω έως κάτω στην χώρα της αμαρτίας  θα γεμίσουν με  ΕΚΤΑΚΤΑ ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ για να στηριχθούν οι ψυχές που δεν έχουν πίστη, ώστε να αντέξουν. 

Το γαλάζιο ΦΩΣ του Ελληνικού Ουρανού όσο επιτρέπεται να δούμε γιατί έχουν τον τρόπο να το " φροντίζουν" είναι αντανάκλαση του αιώνιου μηνύματος της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

Αυτό το ΦΩΣ έφτιαξε πολιτισμό που νεκρανασταίνει, ενώ το σκότος που μας το πωλούν σε όμορφη συσκευασία υποσχέσεων μυρίζει οσμή θανατικού.

ας κερδίσουμε τα απλά για να κερδίσουμε την Ευτυχία μας που είναι η ίδια η Ελευθερία μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας