Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

δεν υπάρχει πολιτικός χρόνος για ψέματα και υποσχέσεις , τρέχουμε σε άλλες συχνότητες

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Υπάρχουν δύο συχνότητες καταγραφής και ανάλυσης της επικαιρότητας .
Η μία καταγράφει τα γεγονότα με τον μανδύα της δήθεν ανάπτυξης και της οικονομικής ευημερίας με πρωταγωνιστή τις νέες τεχνολογίες, ειδικά αυτής της τεχνιτής νοημοσύνης, βάζοντας στόχο την επανεκκίνηση του ανθρώπινου πολιτισμού σε τροχιά απέναντι στους φυσικούς και ηθικούς νόμους χιλιάδων ετών .
Ο σκοπός της να έρθει ο άνομος .
Τον έχουν βρει, αλλά δεν είναι ο προφητευόμενος .
Ουσιαστικά όσοι δουλεύουν πάνω σε αυτή την συχνότητα, δίχως να το γνωρίζουν γιατί δεν πιστεύουν κάνουν προσομοίωση της εποχής του τελικού οριακού αντιχρίστου.

Η άλλη συχνότητα που πατάει πάνω στην  λογική βλέπει και προβληματίζεται πάνω σε όσα παράδοξα και παράλογα κοινωνικά και πολεμικά συμβάντα.

Υπάρχει όμως και μια τρίτη συχνότητα που πνευματικά βλέπει και ζει τις προφητείες που άρχισαν να επιβεβαιώνονται στις μέρες. Ουσιαστικά μέσα σε αυτήν την συχνότητα βλέπουμε , μάλλον γνωρίζουμε την αρχή και το τέλος αυτής της μικρής ιστορικής περιόδου που ο Άγιος Παϊσιος την χαρακτήρισε ως Δαιμονική μπόρα.
Μέσα σε αυτήν την συχνότητα προσλαμβάνουμε το ΘΕΙΟ ΕΛΕΟΣ γιατί μέσω των Αγίων μας δόθηκαν " χρήσιμες" ζωοποιές και ενθαρρυντικές πληροφορίες που έχουν αξία αν τις δούμε με το πρίσμα της μετανοίας και της αιωνιότητας .
Τι συμβαίνει τώρα αδελφοί ;
Όσο δυσκολεύουν οι περιστάσεις οι άνθρωποι μετακινούνται προς την τρίτη συχνότητα και αυτό είναι το Παιδαγωγικό Σχέδιο του Αγίου Τριαδικού Θεού.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ Κωνσταντίνου Βαρδάκα

Όταν οι συχνότητες καταγραφής ευθυγραμμίζονται με εκκλησιαστικά γεγονότα ...
Διαβάζουμε :
"Οι Δυτικοί που χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς ως πιόνια… βλέπουν την ήττα να έρχεται και έχουν πάθει υστερία…
Αναζητούν τρόπους εμπλοκής, θέλουν να στείλουν στρατό του ΝΑΤΟ, αλλά δεν μπορούν και ξαφνικά… μέσω Σιγκαπούρης μας προέκυψε ότι F-35 πετούν στην Ουκρανία…
Την ίδια στιγμή το ρωσικό υπουργείο άμυνας επεξεργάζεται σχέδιο επίθεσης από το ΝΑΤΟ, έχει σημασία αυτό όσο τρομακτικό και εάν είναι γιατί δείχνει ότι οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για όλα…
Η Ρωσία επεξεργάζεται σχέδιο επίθεσης από Νατοϊκές δυνάμεις – Θα ξεκινήσει επιχείρηση αέρος-εδάφους με γρήγορο χτύπημα

Ενδέχεται να ξεκινήσει μια επιχείρηση αέρος ή αέρος-θαλάσσης κατά της Ρωσίας, η οποία θα ξεκινήσει με ένα γρήγορο παγκόσμιο χτύπημα και ταυτόχρονα αρκετές μαζικές πυραυλικές και αεροπορικές επιδρομές κατά της Ρωσίας, αναλύει το περιοδικό Military Thought που εκδίδεται από το Υπουργείο Άμυνας"
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/

"Η Εκκλησία τιμά  στις 6 Μαρτίου τη μνήμη Ευρέσεως Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων υπό της Αγίας Ελένης.

Η Αγία Ελένη (247 – 328 μ.Χ.), μητέρα του πρώτου Χριστινανού αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α’ του Μεγάλου (280/288 – 337 μ.Χ.), το έτος 326 μ.Χ. πήγε στην Ιερουσαλήμ, όπου «μὲ μέγαν κόπον καὶ πολλὴν ἔξοδον καὶ φοβερίσματα ηὖρεν τὸν τίμιον σταυρὸν καὶ τοὺς ἄλλους δυὸ σταυροὺς τῶν λῃστῶν», όπως γράφει ο Κύπριος Χρονογράφος Λεόντιος Μαχαιράς.

Κατά την παράδοση, ύστερα από την πληροφορία κάποιου Εβραίου, με το όνομα Ιούδας, υποδείχθηκε η θέση όπου έγινε η ανασκαφή, κατά την οποία βρέθηκαν τρεις σταυροί, ήτοι του Χριστού και των δύο ληστών. Επειδή, όμως, δεν ήταν δυνατόν να αναγνωρισθεί ποιος από τους τρεις σταυρούς ήταν του Κυρίου, η Αγία Ελένη παρακάλεσε να τεθεί διαδοχικά επάνω στους σταυρούς ένας νεκρός που τον πήγαιναν για ενταφιασμό. Μόλις λοιπόν ο νεκρός ετέθη επί του Σταυρού του Κυρίου αναστήθηκε. Η Αγία Ελένη έθεσε τότε τα θεμέλια του Ναού της Αναστάσεως, την ανέγερση του οποίου διέταξε ο Μέγας Κωνσταντίνος, όταν πληροφορήθηκε την εύρεση του Τιμίου Σταυρού."