Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

από την Ελληνιστική Λιβύη η "λασποβροχή" αλλά δεν θα κολλήσει

(Η «Κυρά της Καρχηδόνας», ψηφιδωτό του 4ου–5ου αιώνα. Πιθανόν το πορτρέτο μιας αυτοκράτειρας της Ανατολικής Ρωμαϊκής, ίσως της Θεοδώρας.)
Πηγή Φωτό fb Olga D ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Την Κυριακή που μας πέρασε ...ίδια ιστορία;
" τσέπωσε " ο σουλτάνος ένα σκασμό δις για να μην στέλνει στην Ευρώπη μετανάστες αλλά τελικά τους έστελνε στην Ελλάδα .  "τσέπωσε"και ο Αιγύπτιος Σίσι; ...Αχ καημένη Κρήτη
Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Κρήτη - Συρία στους σχεδιασμούς της νέας εποχής βίοι παράλληλοι ; (υποθαλάσσιοι ενεργειακοί θησαυροί , διάδρομοι μεταφοράς ενέργειας , ισχυρή Ορθοδοξία)
Στην Συρία κόστισαν 500000 θύματα άλλοι σφαγιασθέντες , άλλοι σταυρωθέντες και εκατομμύρια εκτοπισμένοι .
Από πίσω από της τραγωδίες αυτές το μεγάλο εκκλησιαστικό θηρίο και οι χορηγοί του , ενδιάμεσος νεροκουβαλητής ο σουλτάνος και η απληστία του.
Για την Κρήτη στα προηγούμενα χρόνια μίλησαν γέροντες και άγιες γερόντισσες .
Γράφαμε γράφαμε και στου κουφού νεοποχίτη την πόρτα βροντούσαμε, γιατί έλεγαν "αυτά τα πράγματα δεν γίνονται "
Άρθρα επί άρθρων και μόνο ο απλός λαός προβληματιζόταν μέχρι να πάρει το κυβερνητικό του επίδομα .
Σήμερα έρχεται η ώρα των προφητειών που τις πολεμούν και δεν γνωρίζουν ότι έτσι καταδικάζουν το κορμί τους εις δεινά γιατί δεν προετοιμάστηκαν να διαχειριστούν τους λόγους των Αγίων Πατέρων .

Καμπανάκι "δεν είναι τόσο οι μετανάστες, όσο ο κίνδυνος ακραίων τζιχαντιστών να φθάσουν από την Λιβύη στην Κρήτη μισθοδοτούμενοι από τους γείτονες που θέλουν να βάλλουν μέσα στο χάρτη του τουρκολιβυκού μνημονίου εκτός από την θάλασσα και χώμα Κρητικό "

Διαβάζουμε : "Έντονη είναι η μεταναστευτική πίεση που δέχεται από την Αίγυπτο η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη, σημαίνοντας συναγερμό στις αρμόδιες αρχές.
Στις 1.500 οι αφίξεις στην Κρήτη το τελευταίο τρίμηνο

Το πρόβλημα αφορά ευθέως την Ελλάδα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το τελευταίο τρίμηνο, οι αφίξεις μεταναστών στο νησί άγγιξαν τις 1.500. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έφτασαν πάνω από 220 μετανάστες, με τους περισσότερους να προέρχονται από τη Λιβύη. Μάλιστα, οι ίδιοι αναφέρουν ότι στα παράλια της χώρας τους περίπου 20.000 συμπατριώτες τους περιμένουν για να ταξιδέψουν στο νησί, που βρίσκεται στην καρδιά του μεταναστευτικού διαδρόμου."
Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Καμπανάκι "δεν είναι τόσο οι μετανάστες, όσο ο κίνδυνος ακραίων τζιχαντιστών να φθάσουν από την Λιβύη στην Κρήτη μισθοδοτούμενοι από τους γείτονες που θέλουν να βάλλουν μέσα στο χάρτη του τουρκολιβυκού μνημονίου εκτός από την θάλασσα και χώμα Κρητικό "
Το είπαμε παλαιότερα και το μεταφέραμε από αγίους εν ζωή γέροντες " από την Κρήτη τα προεόρτια και μετά ο μαύρος καπνός ανεβαίνει σαν λασποβροχη στα νησιά του Αιγαίου"
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας