Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

ισλαμικό κράτος και "πράσινα άλογα" λες και είμαστε βλάκες

Την ευθύνη για το Μακελειό στην Μόσχα την ανέλαβε λένε το ισλαμικό κράτος.
Αμερική - Ευρώπη " τα έκαναν επάνω τους " και προσπαθούν να διαχειριστούν την Οργή της Αρκούδας που ήδη έχει αναπτύξει τις πυρηνικές συστοιχίες της ακονίζοντας τα δόντια της .
Παράξενη συγκυρία να σκοτώνουν εν ψυχρώ αθώους πληρωμένοι δολοφόνοι με στολή παραλλαγής και με την ούγια ισλαμικό κράτος , την στιγμή που ο Πούτιν κέρδισε τις εκλογές , την επόμενη που οι ΗΠΑ και η Ευρώπη διαμήνυσαν τους πολίτες τους που ζουν στην Μόσχα για τυχόν τρομοκρατικές επιθέσεις , την επόμενη μέρα που η Ρωσία πέρασε από το επίπεδο της ειδικής επιχείρησης σε ανοικτό πόλεμο στην Ουκρανία.
Χαμένος στην υπόθεση ο Ζελένσκι και η παρέα του αλλά και αυτοί που τον κλωθογυρίζουν για να δείξουν στο αφεντικό τους ότι είναι καλά παιδιά .
Τι εστί Ισλαμικό κράτος δολοφόνων και χορηγών νεοποχιτων το είδαμε στην ισοπέδωση της Συρίας , σταυρώσεις , αποκεφαλισμοί, λεηλασίες και άλλα ειδικά για τους Ορθόδοξους 
Αυτά την προηγούμενη δεκαετία ζωγράφιζαν την επικαιρότητα με πολύ αίμα και πρώτη φιγούρα ο σουλτάνος που ανέλαβε το logistics της  ISIS με το αζημίωτο και πριν τα βρει με τον Πούτιν .
Τώρα τα πράγματα μπερδεύτηκαν ή μάλλον τα μπέρδεψαν πιο πολύ .
Στόχος η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας .
Άραγε ποιοι είναι από πίσω ;
Όποιος ανοίγει το λάκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα .
Ο Ρώσος ζεσταίνει την στρατιωτική μηχανή του για την Μέση Ανατολή να τελειώσει την lSIS και τους χορηγούς .

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας 
Έρχεται ΧΑΟΣ
Μ.Ζαχάροβα για μακελειό στη Μόσχα: «Oι ΗΠΑ ευθύνονται για την τρομοκρατική επίθεση»
Η Μόσχα κατέδειξε την Ουάσιγκτον ότι βρίσκεται πίσω από το μακελειό με τους 130 νεκρούς