Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

αν "ειδική πρόταση δυσπιστίας" καταθέσει ο ίδιος ο λαός και απαιτήσει την λεβεντιά του 21;

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Όλοι μπροστά στις εντυπώσεις και στα αλληλοκαρφώματα και ο λαός στο Περιθώριο.
Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και ιδού πεδίον  δόξης λαμπρόν για εντυπωσιασμό.
Ο πόνος για τα Τέμπη δεν πρόκειται να υποχωρήσει ,όπως και ο πόνος για τα αθώα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας - τρομοκρατίας στην Μόσχα .
Φώτο Πηγή από το άρθρο " πως φτάσαμε στην Επανάσταση " ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Παντού πόνος , κάθε μέρα πίνουμε πίκρα ποτήρια και αυτό δεν λέει να τελειώσει , όσο το αίμα ανθρώπων, συνανθρώπων μας βάφει την γη .
Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον στα ΜΜΕ κινείτε μια πληροφορία που στην κυριολεξία από μόνη  της  "τρομοκρατεί" το μυαλό μας δηλ.μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος, αν αυτή ισχύει; 
Πρόκειται για το δημοσίευμα του έντυπου Βήματος περί συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών με την μέθοδο " κόψε - ράψε" κοινώς η λεγόμενη μονταζιέρα περί Τεμπών.
Περι αυτής αναφερθήκαμε στο  άρθρο μας  "αν συνέβη κάτι τέτοιο;" βλ.ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Και ήρθε  η συνέχεια σήμερα  με πρόταση μομφής προς την Κυβέρνηση που προτίθενται να στηρίξουν κόμματα της αντιπολίτευσης .
Η κυβέρνηση από την άλλη εξοργισμένη μιλάει για αποσταθεροποίηση της .
Έτσι λοιπόν πάλι σκιαγραφείται   ένα σκηνικό κομματικής αντιπαράθεσης και πολιτικής εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου .
Τελικά από αυτά μπορεί να βγει η πραγματική αλήθεια και να ησυχάσουν οι ψυχές των αδικοχαμένων παιδιών και των συγγενών τους ;
Θεωρούμε πως όχι αφού ένα ολόκληρο χρόνο δεν μάθαμε τίποτε .
Το μόνο που μάθαμε είναι ότι φταίει το ανθρώπινο λάθος και φυσικά  μόνο  έτσι με το σκεπτικό αυτό η παρούσα κυβέρνηση με την υποστήριξη επιδοματικής πολιτικής κέρδισε τις τελευταίες εκλογές και ανακουφισμένη προχώρησε δρομέως στην νομοθέτηση δύο κορυφαίων νομοθετημάτων, αυτού περί των ψηφιακών ταυτοτήτων και της διεύρυνσης  των  δικαιωμάτων περί γάμου των "φύλων".
Έτσι η  παρούσα κυβέρνηση ικανοποιήθηκε και ικανοποίησε μέσα και έξω φίλους της που όμως  φαίνεται να μην  είναι φίλοι της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού .

Ας κάνουν ένα δημοψήφισμα εν θερμώ και ας λάβουν εν ψυχρώ την καλύτερη δημοσκόπηση σε τι επίπεδο οριοθετείται η λαϊκή οργή;
Πριν καταθέσει  σήμερα πρόταση μομφής η αντιπολίτευση ήδη η αηδιασμένη ψυχή του Έλληνα και της Ελληνίδας " κατέθεσε " την δική της πρόταση δυσπιστίας και απόρριψης των όσων γίνονται και ράβονται πίσω από την πλάτη τους .
Οι μεγαλοστομίες όλων των πολιτικών δυνάμεων δεν λύνουν προβλήματα, αλλά ούτε μπορεί κάποιος να τις πετάξει στο κάδο ανακύκλωσης γιατί από το ζουμί τους δεν βγαίνει τίποτε .
Η χωματερή της μεταπολίτευσης μετά από μισό αιώνα  γέμισε με υποσχέσεις ,θα-θα, και περιττώματα λαμογιών που δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Που βρίσκεται η ελπίδα κύριοι κύριοι ; 
που βρίσκεται η αλήθεια ; 
που βρίσκονται οι ευθύνες ;
Πολλές φορές πολλοί, μα πάρα πολλοί αναρωτιούνται, αν απελευθερωθήκαμε το 21 και αν απελευθερωθήκαμε, αν ζούμε σε όνειρο ή εφιάλτη ή σε τραγωδία που γεννάει τραγωδίες;
Κάποια στιγμή   η ανοχή και τα λόγια τελειώνουν και τότε όσοι μπορούν θα κάνουν προσευχή γιατί έρχεται μπόρα μεγάλη που θα σκορπίσει την δαιμονική μπόρα που μας φέρατε με το τουλούμι .
Επειδή μιλάμε πνευματικά πολλές φορές για το Ποθούμενο να πούμε, ότι πριν από αυτό το ζητούμενο είναι η Ομοψυχία , η Δικαιοσύνη, η διασφάλιση της Εθνικής μας Επικράτειας από μέσα και έξω κινδύνους και η διατήρηση της ολότητας του Συντάγματος που κτίστηκε με τις ευχές των αγωνιστών του 21 και πάνω στον αρραγή  θεμέλιο λίθο της Ομοούσιου και Αδιαιρέτου Τριάδος που ήταν ανέκαθεν κάρφος στις υπεναντίες δυνάμεις που μας θέλουν μόρφωμα κρατιδίου και όχι πολιτισμική επανάσταση .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας