Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ρωσικό Πάσχα στο Κίεβο;

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ  ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΆΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ  διαβάζουμε....
 Οι ουκρανικές δυνάμεις βρίσκονται σε «δύσκολη» κατάσταση κοντά στην πόλη Τσάσιβ Γιαρ όπου η Ρωσία επικεντρώνει τις επιχειρήσεις της, ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός.

Τους τελευταίους μήνες η Μόσχα κάνει πρόοδο στο μέτωπο, πιέζοντας ακόμη περισσότερο το Κίεβο, το οποίο αντιμετωπίζει έλλειψη πυρομαχικών από αυτά με τα οποία το εφοδιάζουν οι δυτικοί σύμμαχοί του.
Περισσότερα στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Η Ουκρανία δεν μπορεί να μείνει ανεξάρτητο κράτος, θα εξαφανιστεί… ήδη πολλοί τονίζουν ότι ανατολικά του Δνείπερου Ποταμού που διαπερνάει στην μέση την Ουκρανία θα το καταλάβουν οι Ρώσοι και δυτικά του Δνείπερου ποταμού και σε βάθος 200 χιλιομέτρων θα δημιουργήσουν αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη….
Κοινώς όλη η Ουκρανία…
Περισσότερα στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, το θάνατο 405 Ουκρανών στρατιωτών μέσα σε 24 ώρες σε συγκρούσεις σε διάφορες κατευθύνσεις του μετώπου και την καταστροφή δεκάδων εχθρικών drone, πυραύλων, εξοπλισμού και όπλων.

Το υπουργείο ανέφερε στην καθημερινή του έκθεση ότι ο ρωσικός στρατός, μέσα σε 24 ώρες, νίκησε τρεις ουκρανικές ταξιαρχίες στον άξονα της Χερσώνας

Περισσότερα στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ