Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

το Πατριαρχείο της Μόσχας ρίχνει την μαχαιριά : "Ελλάδα έχασες την πνευματική κυριαρχία επί της Ορθοδοξίας"

Γραφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
η Υπεραγία Θεοτόκος κλαίει τόσα χρόνια και εμείς πλην των άλλων  χάριν της δαιμονικής τέχνης "την ανεβάσαμε" στο ΣΤΑΥΡΟ με την μορφή μιας γυμνής γυναίκας που την Σταυρώσαμε  που το πρόσωπο της ομοιάζει με το Πρόσωπο των γλυπτών της Παναγίας των Λατίνων και της φορέσαμε σαν ένα στεφάνι τους  αστερίσκους της ΕΕ .
Μόνο ταλμουδιστές σιωνιστές Την υβρίζουν και τώρα που " η Πόλις Εάλω " κατά την γνωστή ρήση χαρούμενου  δικαιωματιστή έρχεται η μαχαιριά από το Πατριαρχείο της Μόσχας που όμως λέει την αλήθεια .
Αυτή όμως η αλήθεια αφορά μόνο τους πολιτικούς και εκείνους τους εκκλησιαστικούς  που νομίζουν ότι θα τα ξεχάσουμε σύντομσ  όλα αυτά και θα πάμε σε χειρότερες νομικές ελεεινολογίες  διαστροφής   και  φυσικά δεν αφορά  τον  "άσωτο "  Λαό που αισθάνεται θλίψη και αποτροπιασμό στην συνείδηση του γιατί δεν έκανε τίποτε για να σταματήσει τον κατήφορο. 
" Θα σηκωθούν τα Σόδομα και η Γόμορρα" έλεγε από το 1860 ο Άγιος Ιωακείμ από την Ιθάκη ..και σηκώθηκαν και έχουν γίνει παγκόσμιο όνειδος για την Ορθοδοξία στην Ελλάδα.
Που είσαι Μακαριώτατε μέσα στην μακαριότητα  σου ; που είστε όλοι εσείς που κάθε φορά που έμπαιναν  αυτοί στις εκκλησίες προεκλογικά μας τους παρουσιάζατε σαν " μωρές παρθένους" .
Μόνο παρθένοι δεν ήταν γιατί ήταν και ανώμαλα σκεπτόμενοι και δρώντες ;

 Διαβάζουμε τα μαντάτα 

Πατριάρχης Κύριλλος Μόσχας : Η Ελλάδα με τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφύλων έχασε την κυριαρχία της – Προδοσία των πολιτικών ελίτ
Παρακολουθούμε με ανησυχία τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία , δήλωσε ο προκαθήμενος της ορθόδοξης εκκλησίας της Ρωσίας
Μύδρους κατά της πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας σε ομιλία του επισημαίνοντας ότι δημιουργήθηκε ένα βαθύ ρήγμα στην κοινωνία από την προδοσία των ορθόδοξων αρχών.
Η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της νομιμοποιώντας τους γάμους ομοφυλόφιλων, κάθε Ορθόδοξος το δέχεται αυτό με λύπη, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος τη Κυριακή 2 Μαρτίου.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Προς την Μόσχα...
" τίποτε δεν χάσαμε , τον αδικημένο τον βοηθάει σκανδαλωδώς ο Χριστός μάλιστα τώρα που είναι ΑΣΩΤΟΣ τον περιμένει στην αγκαλιά του " -  Κυριακή του ΑΣΏΤΟΥ αύριο 
" όταν πουλούσατε φτηνό αέριο στη Γερμανική Ελίτ για  να μας καταδυναστεύει με τα  μνημόνια της Μέρκελ και του Σόιμπλε τότε ήταν όλα καλά ; ενώ βλέπατε ότι η ερημοποίηση της Ελλάδος θα έφερνε σε αυτήν τους δυτικούς δαίμονες και τους ανώμαλους χορούς των "
" όταν ο φίλος σας σουλτάνος βεβήλωνε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τσιμουδιά έεε" 
Γνωστά  από την ιστορία πόσο νοιάζονται όλοι για εμάς 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας