Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Όταν πουλάς συστοιχίες S-400 στους τούρκους πως το λες αυτό ; Μόσχα: «Κυρίαρχο δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα έως 12 ν.μ.»


Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας

«Η θέση της Ρωσίας ως μόνιμου μέλους του ΣΑ του ΟΗΕ είναι η θέση αρχής. Θεωρούμε τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς καθεστώτος των θαλασσών», σημειώνει σε ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία και προσθέτει: «Η Σύμβαση προβλέπει ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια και ορίζει τις αρχές και τους τρόπους της οριοθέτησης ΑΟΖ. Αυτό αφορά και τη Μεσόγειο», αναφέρει η ανάρτηση.https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/924881_rosiki-presveia-kyriarho-dikaioma-olon-ton-kraton-ta-horika-ydata

Η ΡΩΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. 

ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΨΗΛΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙ ΟΥ ΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΟΙ . 

ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ  ΑΖΕΡΩΝ 

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. 

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 ( ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ  ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ )  

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΡΩΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ 

Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ 

" ούτε πρέπει να είμεθα Ρωσόφιλοι , ούτε γερμανόφιλοι , ούτε αμερικανόφιλοι, αλλά ΘΕΟΤΟΚΟΦΙΛΟΙ. Αυτός είναι και ο πολιτισμός της Ορθόδοξης Ελλάδος"

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας