Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Τον πιάσαμε τον μπαγάσα με την γίδα στην πλάτη.

 


φώτο από αέρος όπως σήμερα είναι η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ -
https://www.hurriyetdailynews.com/status

Τον πιάσαμε τον μπαγάσα με την γίδα στην πλάτη στην Αμμόχωστο.

« Το καθεστώς των Βαρωσίων  «παραμένει αμετάβλητο»: Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε στις 10 Οκτωβρίου ότι η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να εξετάσει τις πραγματικότητες σχετικά με την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) μετά τα σχόλια του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με τη μερική επανέναρξη των Βαρωσίων για δημόσια χρήση. 

 "Το καθεστώς  της περιοχής παραμένει αμετάβλητο. Επομένως, ο ισχυρισμός ότι η απόφαση παραβιάζει τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα." λέει το Anadolu Agency και η  hurriyetdailynews.»

Τον πιάσαμε τον μπαγάσα με την γίδα στην πλάτη στην Αν. Μεσόγειο 


" Το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Barbaros Hayreddin Paşa θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ 10 Οκτωβρίου και 9 Νοεμβρίου.

Η Τουρκία εξέδωσε ένα Navtex  στις 9 Οκτωβρίου ανακοινώνοντας την επέκταση των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Barbaros Hayreddin Paşa με τα πλοία "Tanux-1" και "Apollo Moon".

Η Άγκυρα ανέφερε επίσης ότι οι ενεργειακοί πόροι κοντά στο νησί της Κύπρου πρέπει να μοιράζονται δίκαια μεταξύ της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) - η οποία έχει εκδώσει άδεια για την Τουρκία Πετρελαίου - και την ελληνοκυπριακή διοίκηση της Νότιας Κύπρου.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η μόνη λύση στη διαφορά ήταν μέσω διαλόγου και διαπραγματεύσεων, προτρέποντας την Αθήνα να σεβαστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας." 

ΠΗΓΗ https://www.hurriyetdailynews.com/barbaros-hayreddin-pasa-vessel-to-stay-in-e-med-until-nov-159008

Τον πιάσαμε τον μπαγάσα με την γίδα στην πλάτη στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

 " Η ανθρωπιστική ανακωχή δεν υποκαθιστά τη μόνιμη λύση Ναγκόρνο-Καραμπάχ, λέει η Τουρκία" 

Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ δεν θέλει ακόμη και αυτή την  ανθρωπιστιστική επέμβαση γιατί θέλει πάντα να κεφαλοποιεί το αίμα από  στο σφαχτό που έκλεψε.