Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΕΘΝΩΝ βλ. τώρα Αρμενία, άραγε αύριο Ελλάδα;

 


ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ μια ματιά στα δρώμενα και τα πρώτα συμπεράσματα αυτής της ανθρώπινης τραγωδίας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Φωνάζει η Αρμενία την Ρωσία του Πούτιν « έλα να μας βοηθήσεις, είναι θέμα εθνικής επιβίωσης μας, καλέσαμε γενική επιστράτευση και δεν φτάνουμε  ακόμα, είμαστε λίγοι, τουλάχιστον κατέβασε ειρηνευτική δύναμη και ενεργοποίησε τους όρους της συμφωνίας του στρατιωτικού συνασπισμού στον οποίον ανήκουμε από κοινού»

Πέραν του τάφου σιωπή και εκκλήσεις νερόβραστες του τύπου: « Ο Πούτιν υπογραμμίζει την επείγουσα ανάγκη να τερματιστούν οι εχθροπραξίες στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ κατά τη διάρκεια κλήσης από τον πρωθυπουργό  Pashinyan»

https://sputniknews.com/world/202010051080675720-putin-emphasized-urgent-need-to-end-hostilities-in-nagorno-karabakh-during-call-from-pashinyan/

 « Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν παραδέχεται ότι με τουρκικά drone επιτίθεται στην Αρμενία…»

https://www.echedoros-a.gr/2020/10/drone.html#more


Μόλις προχθές ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Στανισλάβ Μπελκόφσκι στις 3 Οκτωβρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό https://echo.msk.ru/news// 

Τι ειπώθηκε σε γενικές γραμμές: 

Από το καλοκαίρι που μετέτρεψε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ έπρεπε να το περιμένουμε, ότι ο Ερντογάν θα υλοποιήσει αυτά που προανήγγειλε μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δηλ. την επανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Το καλοκαίρι αντιδράσαμε χαλαρά με την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί , μόνο η Ελλάδα έδειξε μια επιθετική συμπεριφορά.

Και τώρα ο σουλτανός επανασυστήνεται στον πόλεμο Αζέρων - Αρμενίων δίχως να κρύβει τις φιλοδοξίες του για επέκταση της ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας προς τα Ανατολικά  και την Κασπία Θάλασσα.

" ο Ερντογάν θα προχωρήσει περισσότερο, πέρα από τον τρέχοντα πόλεμο στο Καραμπάχ" , εξήγησε ο Μπελκόφσκι.

ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ να εννοεί ότι θα προσπαθήσει να επανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία και προς τα Δυτικά βλ. ΑΙΓΑΙΟ

(βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/10/blog-post_75.html)

Πριν λίγο ο ΓΓ του ΝΑΤΟ από την Άγκυρα δήλωσε και αυτός την ανάγκη διαπραγματεύσεων, δηλώσεις ενώ εκεί στο ΚΑΡΑΜΠΑΧ γίνεται ο κακός χαμός με τους αερομεταφερόμενους τούρκους τζιχαντιστές από την Συρία.

Και ενώ συνεχίζονται οι σφαγές των τζιχαντιστών στο Καραμπάχ δημοσιεύματα αναφέρουν την έκτακτη μεταφορά ρωσικών μισθοφορικών δυνάμεων στην περιοχή αυτή,  όπως και στην Λιβύη πριν λίγο καιρό.

" Ναγκόρνο Καραμπάχ: Η Ρωσία στέλνει δυνάμεις στο πλευρό της Αρμενίας καθώς υποψιάζεται τουρκική παρέμβαση!

Η ιστορία της Λιβύης επαναλαμβάνεται, με τρομακτική ακρίβεια στα γεγονότα, καθώς η Ρωσία, σύμφωνα με πληροφορίες, στέλνει δυνάμεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στρατιωτικές δυνάμεις με συμβόλαια από το κράτος, κατευθύνονται αυτή τη στιγμή στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ" 
https://www.onalert.gr/kosmos/nagkorno-karampach-i-rosia-stelnei-dynameis-sto-pleyro-

Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε ανθρώπινο όριο και το επόμενο στάδιο είναι η απαλλοτρίωση εθνικών περιοχών για να επιτευχθούν γεωπολιτικοί στόχοι σκοτεινών, αλλά γνωστών δυνάμεων.

Μετά την Αρμενία ποιος έχει σειρά;

Σε ποιον θα πούνε άραγε  ( ΝΑΤΟ , Ρώσοι) , ενώ αυτόν  θα τον προσβάλλουν με σφοδρότητα οι τουρκικές δυνάμεις , κάνε διαπραγματεύσεις να δούμε τι θέλει ο τούρκος;

Τα είδαμε και τα γευτήκαμε όλα αυτά στην Κυπριακή τραγωδία το 74.

Όμως αυτήν την φορά δεν θα έχει κουκουλώματα, ούτε μπαλώματα αλλά καθαρές αποφάσεις, γιατί θα κρίνεται το μέλλον του Ελληνικού Έθνους.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας