Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ " Ταλιμπάν: Θέλουμε να κερδίσει τις εκλογές ο Τραμπ – Ανησυχήσαμε όταν αρρώστησε από κορονοϊό!"

 


ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΡΙΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ 

ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ 

ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ

Από το ιστολόγιο  https://www.onalert.gr/kosmos/talimpan-theloyme-na-kerdisei-tis-ekloges-o-tramp-anisychisame-otan-arrostise-apo-koronoio/397780/ διαβάζουμε:  

«Ελπίζουμε ότι θα κερδίσει τις εκλογές και θα τερματίσει την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Ζαμπιχουλάχ Μουτζάχιντ σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο το Σαββατοκύριακο.

Οι Ταλιμπάν εξέφρασαν επίσης ανησυχία για την υγεία του Αμερικανού προέδρου, μετά την μόλυνσή του με τον νέο κορονοϊό. «Όταν ακούσαμε ότι ο Τραμπ ήταν θετικός στην Covid-19, ανησυχήσαμε για την υγεία του, αλλά φαίνεται ότι βελτιώνεται», δήλωσε ένας άλλος ανώτερος ηγέτης των Ταλιμπάν στο CBS News.

Ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου απερχόμενου προέδρου, Τιμ Μέρτο, δήλωσε χθες ότι η εκστρατεία Τραμπ «απορρίπτει» τη στήριξη των Ταλιμπάν.

«Οι Ταλιμπάν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος θα προστατεύει πάντα τα αμερικανικά συμφέροντα με κάθε αναγκαίο μέσο», τόνισε ο Μέρτο στο CBS News.