Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ - ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

 


Σύνοδο Κορυφής - " Τα συμπεράσματα που επαναβεβαιώθηκαν σήμερα στην παράγραφο 21, λένε ξεκάθαρα, θέτουν ξεκάθαρη χρονική περίοδο που θα αξιολογηθεί η συμπεριφορά της Τουρκίας τον Δεκέμβριο"

Όλος ο τουρκικός στόλος σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο! Νέες NAVTEX για ασκήσεις με πυρά

https://www.onalert.gr/ellinotourkika/olos-o-toyrkikos-stolos-se-aigaio

Την ώρα που οι ηγέτες της Ε.Ε. καταδικάζουν τις τουρκικές προκλήσεις η Άγκυρα επιμένει στα «όπλα» και στέλνει μεγάλος μέρος του στόλου, αν συνυπολογίσει κανείς και τα πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis, για ασκήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Πρόκειται για άσκηση στις 22-23 Οκτωβρίου στη Μεσόγειο, άσκηση στις 19-21 Οκτωβρίου στο Αιγαίο και άσκηση στις 19-20 Οκτωβρίου, επίσης στο Αιγαίο. Ανακοινώνονται και οι συντεταγμένες από το τουρκικό Γραφείο Ναυσιπλοΐας, Υδρογραφίας και Ωκεανογραφίας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ  Η ΑΛΕΠΟΥ 

( ΒΛ. ΛΙΒΥΗ, ΣΥΡΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ , ΑΙΓΑΙΟ , ΚΥΠΡΟ) 

Μέγας ο Αγαρηνός προς στιγμήν - μετά θα τον πελεκήσουν - αλλά το κακό θα το κάνει.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ πριν 5έτη "παιδί μου, αυτοί που θα συγκρουστούν με την Ελλάδα στην κατηφόρα της  (εννοούσε τα χάλια μας) θα πάθουν ζημιά , αυτό είναι ΑΝΩΘΕΝ" 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας