Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν το Παγκόσμιο Σχέδιο για την ίδρυση Κουρδικού κράτους με ότι αυτό σημαίνει για την τουρκία. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ


Από την στιγμή που μπήκε η τουρκία στην Συρία ξεκίνησαν όλες οι μεγάλες ανατροπές.
Ήταν να μην πιαστεί η αλεπού στα δόκανα του ΑΓΙΟΥ  ΠΑΙΣΙΟΥ και αμέσως ξεκίνησαν δηλώσεις και ξεκαθαρίζουν προθέσεις για το τι μέλει γενέσθαι.

Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ για το Κουρδικό με τις σημερινές δηλώσεις τους.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Και γίνονται αυτές οι δηλώσεις λίγη ώρα πριν την συνάντηση Τραμπ – Ερντογάν.
« Νοέμβριος 12, 2019. 19:05- Παρίσι. Η Ουάσιγκτον επιδιώκει να αποκόψει τα εδάφη στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη και κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσει ένα νέο κράτος εκεί ( βλ. Κουρδικό), δήλωσε Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ στο Δεύτερο Φόρουμ Ειρήνης του Παρισιού.«Ζητούν (οι ΗΠΑ) από τις χώρες του Κόλπου μεγάλες επενδύσεις για να δημιουργηθεί μια τοπική διοίκηση βασισμένη στις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, τις Ομάδες Λαϊκής Άμυνας των Κούρδων και άλλων, με σαφή πρόθεση να διαχωρίσουν αυτό το τμήμα της Συρίας και να ελέγξουν τα πεδία πετρελαίου που βρίσκονται εκεί», είπε ο υπουργός.


Ο Λαβρόφ σημείωσε, επίσης, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απαγορεύουν στους Συμμάχους να επενδύουν σε έργα ανασυγκρότησης της Συρίας που ελέγχονται από την κυβέρνηση της Δαμασκού.


«Υποστηρίζουμε – από κοινού με τη συριακή κυβέρνηση, καλώντας όλους να δημιουργήσουν συνθήκες για τον εκσυγχρονισμό της υποδομής για την επιστροφή των προσφύγων, ώστε να μπορέσει η χώρα να επιστρέψει στην κανονική ζωή», τόνισε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.


Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες των ΗΠΑ να κλέψουν τη Συρία και να πάρουν τον έλεγχο των πετρελαϊκών πεδίων  είναι παράνομες  και δεν συνεισφέρουν σε λύση.» ria.ru
Καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες από την διεθνή κοινότητα και τα ΜΜΕ να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον παγκόσμιας  συμπάθειας προς τους Κούρδους  με απώτερο σκοπό η ίδια η κοινή γνώμη να ζητήσει την ανακήρυξη του κουρδικού κράτους. Είναι και αυτό μέσα στο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
« Ο Ουίλιαμ Ρόουμπακ, αμερικανός απεσταλμένος στον Διεθνή Συνασπισμό εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, κατήγγειλε σε έκθεσή του τις «εσκεμμένες» προσπάθειες της Τουρκίας και των συμμάχων της για τη διάπραξη «εθνικής κάθαρσης» στη Συρία, ενέργειες που «δεν μπορούν παρά να οριστούν ως εγκλήματα πολέμου ή ως εθνική εκκαθάριση», σύμφωνα με την εφημερίδα.
«Κάποια μέρα», όταν τα γεγονότα θα έχουν περάσει και «γραφτεί στη διπλωματική ιστορία», αναφέρει, «ο κόσμος θα διερωτάται τι έγινε σε αυτή την περίπτωση, γιατί οι αξιωματούχοι δεν έκαναν περισσότερα για να τη σταματήσουν», γιατί «δεν μίλησαν ανοικτά και πιο σθεναρά», δεν «κατήγγειλαν την Τουρκία για τη συμπεριφορά της: μια απρόκλητη στρατιωτική επιχείρηση η οποία είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν περίπου 200 άμαχοι, να εκτοπιστούν ή να μείνουν άστεγοι πάνω από 100.000 άλλοι», ανέφερε, κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Νέας Υόρκης, στην κατοχή της οποίας περιήλθε αντίγραφο της έκθεσής του.
Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μόργκαν Ορτέιγκους αρνήθηκε χθες να επιβεβαιώσει αν η «υποτιθέμενη» έκθεση, που χαρακτήρισε «εσωτερική κατ’ ιδίαν επικοινωνία», εστάλη ή όχι.
«Τούτου λεχθέντος, ήμασταν σαφείς στο ότι εναντιωνόμασταν σθεναρά στην απόφαση του προέδρου [της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ] Ερντογάν [να διατάξει τις δυνάμεις του] να μπουν στη Συρία και κάναμε τα πάντα, πλην μιας στρατιωτικής αναμέτρησης, για να αποφευχθεί» αυτό, πρόσθεσε η Ορτέιγκους.
Πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά τα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κυρίως οι αντάρτες που υποστηρίζει η Τουρκία έχουν διαπράξει ωμότητες, ιδίως φόνους αμάχων.
«Τα ερωτήματα αυτά παραμένουν και έχουμε θέσει το ζήτημα στα ανώτατα επίπεδα του τουρκικού κράτους», διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής διπλωματίας.»
Όλα τα παραπάνω ερεθίζουν τον τούρκο με αποτέλεσμα να κτυπήσει τον πιο αδύναμο κρίκο της γεωπολιτικής αλυσίδας ( ως αναφορά τις συμμαχίες του)  που βρίσκεται στα δυτικά του .
Το κουρδικό έχει δρομολογηθεί μέσω Συρίας.
Αν δεν είχαμε τις προφητείες των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα.
Τώρα γνωρίζουμε ποιος έχει σειρά.
Τώρα γνωρίζουμε γιατί ο σχεδιασμός αυτός έφτιαξε το μη διαχειρίσιμο πρόβλημα του προσφυγικού .
Τώρα γνωρίζουμε γιατί μας έβαλαν στα  εξουθενωτικά μνημόνια.
Τώρα γνωρίζουμε γιατί μας ξευτέλισαν υφαρπάζοντας την ιστορία μας βλ. Μακεδονία.
Τώρα γνωρίζουμε τι έρχεται και που θα πάμε στο τέλος.
Καλό κουράγιο αδελφοί όλα έρχονται με την σειρά τους.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Παρακαλούμε το άρθρο να αναδημοσιεύεται μαζί με τους ενεργούς συνδέσμους του . Είναι το δεοντολογικά πρέπον.